Prodej rodinného domu, Ústí nad Labem - Střekov, Kojetická, 517 m2

Kojetická, Ústí nad Labem, Střekov

17 900 000 Kč
Hypotéka od 85 306 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKojetická, Ústí nad Labem, Střekov
ID7563
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná517 m2
VybavenoNe
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy192 m2
Plocha nemovitosti289 m2
Ukazatel energetické náročnosti324 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Činžovní dům s osmi byty na prodej. Najdete ho v ulici Kojetická na ústeckém Střekově.

V bytě je sedm bytů o dispozici 2+1 a jeden podkrovní mezonetový atypický byt o dispozici 4+kk. Standardizované byty mají výměry mezi 50 58m², atypická jednotka pak přes 125m². Každý byt má vlastní elektroměr, topení je centrální pro celý dům, zajišťuje ho prakticky nový moderní plynový kotel, který zajišťuje i ohřev vody pro celý dům.

Všechny byty, až na jeden, jsou po rekonstrukci a pravidelně udržovány. V současné chvíli jsou obsazeny všechny byty. Dlouhodobě jsou byty velice stabilní a k výměně nájemců dochází zřídkakdy. Majitelé i realitní kancelář si zakládají na stabilitě a bezproblémovém chodu, tudíž jsou vybíráni výhradně slušní nájemníci se stabilním zázemím.

Dům je napojen na obecní vodovodní řad a kanalizaci. Součástí prodeje je i zahrada ve vnitrobloku domu, kterou můžete nabídnout nájemníkům ke společnému užívání. V suterénu domu je jednak technická místnost, dále pak sklep a společná kolárna pro nájemníky k uskladnění vybavení. Vše je po rekonstrukci bez dalších investic. Před domem je dobré parkování.

V okolí domu jsou zastávky MHD, krásná příroda i základní vybavenost. Do centra Ústí se dostanete autem za 5min, MHD pak za 10min.

Aktuální výnos a další možnosti domu velmi rád proberu s vážným zájemcem. Máme k dispozici půdorysy veškerých bytů.
Neváhejte mě kdykoliv kontaktovat. Budu se těšit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ústí nad Labem.