Prodej rodinného domu, Všenory, 110 m2

Všenory

12 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 59 571 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVšenory
ID0476
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná110 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy70 m2
Plocha nemovitosti790 m2

Origo partneři v Všenorech

Popis

Nabízíme k prodeji naprosto ideální rodinný dům o velikosti 4+kk podlahové ploše 110m² terasou na pozemku 790m². Dům je pasivní, vybavený fotovoltaikou na ohřev teplé vody , rekuperací , a přímotopy . Termín dokončení zima 2024.

Dům je ideální pro rodinný s dětmi . Obývací pokoj který má okna do 3 světových stran je spojen kuchyňským koutem a kuchyní ve tvaru písmene U je hlavní část přízemí . Dále naleznete koupelnu s toaletou a vanou .
Patro se skládá z dvou dětských pokojů a krásné ložnice je navržená tak aby pojala vestavěné skříně a tvořila hezké prostředí s tlumeným denním světlem a nesmí chybět koupelna s vanou .
V obci Všenory je plné občanské vyžití včetně mateřské školy, základní školy, pošty, do Prahy cca 20 min. jízdy po rychlostní silnici. Jedná se o velmi žádanou a prestižní lokalitu

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Všenorech.