Prodej bytu 2+kk, Going am Wilden Kaiser, Rakousko, 57 m2 (ID: 1411437)

Going am Wilden Kaiser, Rakousko

15 460 450 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaGoing am Wilden Kaiser, Rakousko
IDN6944
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná57 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní 2+kk apartmán o užitné ploše 57 m2 v projektu novostavby s celkem 5 jednotkami, který se nachází v blízkosti centra Going am Wilden Kaiser v Rakousku. Zaujme vás svou moderní konstrukcí a fantastickým výhledem na okolní hory.

Tento stylový byt se nachází v prvním patře rezidenčního komplexu. Disponuje světlým prostorným interiérem, který je rozdělen na obývací pokoj a jídelnu se vstupem na terasu. Ložnice, odkud také vede vstup na terasu, nabízí mimo jiné velkou šatnu. Tento moderní byt je doplněn koupelnou a další terasou.

Apartmán je plně vybaven. Je zde možnost přikoupení jednoho či dvou parkovacích stání v garáži nebo venku před budovou.

Bezprostřední okolí projektu disponuje veškerou občanskou vybaveností. Oblast Going am Wilder Kaiser je považována za jednu z nejkrásnějších v Tyrolsku a je tak mezi hosty a turisty velmi oblíbená. V docházkové vzdálenosti najdete množství restaurací a obchodů, stejně tak jako lyžařský svět Wilder Kaiser-Brixental. Další oblíbené hotspoty jako Innsbruck, Salzburg a Mnichov jsou vzdálené cca 1,5 hodinu a půl jízdy autem.

Nemovitost bude dokončena v zimě 2024.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!