Prodej rodinného domu, Bedřichov, 147 m2

Bedřichov

12 699 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 60 520 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBedřichov
ID00720
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná147 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti661 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Bedřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Jedinečná nabídka prodeje kompletně zařízené stylové chalupy (rodinného domu) 4kk, se zahradním posezením a zahradním domkem, kde díky naprosto precizní přestavbě v roce 2018 vzniklo kouzelné bydlení na samotě, v klidném místě na rozlehlém, prosluněném pozemku (661m2) u lesa v neuvěřitelně romantickém místě obklopeném zelení.
S ohledem na rozsah provedených prací a minima dochovaných konstrukcí je současný
stav domu hodnocen v úrovni novostavby z roku 2018. Tedy zůstalo zde pouze obvodové zdivo a vše ostatní se vybudovalo zcela nové s velkým ohledem na úspornost nákladů a izolaci.
Základové konstrukce – základové pasy po podřezávce stěn a vybourání podlah s hydroizolací a vrstvami asfaltových pásů i s PE vložkou, armovaná betonová deska s tepelnou izolací EPS tl. 160 mm.
Ve sklepě se nachází monolitická deska se spodním zateplením a podkroví má celoplošné zateplení mezi a pod krokvemi s SDK podhledem.
V celém době byli použité kvalitní materiály, dubové atypické schodiště z masivu, dřevěná plovoucí podlaha masiv, okna euro atyp s dvojsklem.
Chalupa má vlastní ČOV, vytápění : tepelné čerpadlo systém voda – vzduch s teplovodním systémem s radiátory. Doplněno v I.NP stylovými kachlovými kamny. Vodu zajišťuje vlastní studna vrt 50 m hloubky z roku 2018 s domácí vodárnou.
Dispozice zahrnuje dvě hlavní podlaží, vstupní podlaží - zádveří z kterého se dostanete do prostorné chodby se schodištěm, dále otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní a s typickými kachlovými kamny. Koupelna s toaletou a ložnice . Druhé podlaží zahrnuje 2 ložnice a toaletu.
Zvenčí na dům navazuje uzamykatelný prostor - dílna.
Místo je velmi klidné s dostatkem soukromý. Nádherné místo je součástí Jizerských hor a láká nejen krásnou okolní krajinou s jedinečnými výhledy, ale také možností využití klidné relaxace v kombinaci s aktivním odpočinkem, turisticky zajímavém okolí. V zimě je možné využívat okolní běžkařské trasy, nedaleké skiareály.
Samozřejmostí je kompletní projektová dokumentace přestavby a skutečného provedení stavby z
roku 2018 a doklady ke kolaudaci vrtané studny a odkanalizování domu.
V případě financování hypotéčním úvěrem Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu!
Energetický štítek bude dodán, zatím uvádíme ze zákona třídu G. Skutečná je samozřejmě zcela jiná.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bedřichově (okr. Jablonec nad Nisou).