Prodej bytu 2+1, Blansko, Poříčí, 57 m2

Poříčí, Blansko

3 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPoříčí, Blansko
IDBPOR01
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná57 m2
VlastnictvíDružstevní

Origo partneři v Blansku

Popis

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej bytu v atraktivní lokalitě v bezprostřední blízkosti centra města Blanska, vstupní brány oblíbeného Moravského krasu.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 s možností změny dispozice na 3+kk.

Byt je umístěn ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží panelového domu. Je v původním, průběžně udržovaném stavu, a je určen k rekonstrukci. Skládá se z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně a centrální vstupní chodby. Koupelna a toaleta jsou řešeny samostatně.

Přímo v bytě je umístěna komora. K bytu dále náleží zděný sklep v suterénu domu. Dispozice bytu je řešena velmi efektivně. Všechny místnosti jsou samostatné a neprůchozí. Nabízí se zde možnost provedení jednoduché úpravy na byt o dispozici 3+kk.

Byt je orientován na jihozápad a působí tak velmi světlým a slunným dojmem. V pokojích jsou umístěny žádané původní parkety. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny ústředně. V bytě je zaveden plyn.

Bytový dům je umístěn ve vedlejší klidné ulici, je obklopen zelení a jeho okolí působí klidným a kultivovaným dojmem. Prošel již částečnou revitalizací, která zahrnovala instalaci plastových oken, rekonstrukci stoupaček a střechy. V plánu je rekonstrukce fasády, včetně realizace zateplení, výměna oken, a instalace venkovních žaluzií.

Dostatek parkovacích míst se nachází přímo u nemovitosti. Vstup do domu je řešen prostřednictvím čipů.

Díky svým zcela standardním parametrům a výbornému umístění je tento byt nejen příležitostí pro pořízení si cenově dostupného vlastního bydlení, ale i možnou výhodnou investiční příležitostí.

Město Blansko je ideálním místem pro Vaše komfortní bydlení, a to hned z několika důvodů.

Prvním z nich je perfektní občanská vybavenost. V blízkém okolí nemovitosti je k dispozici mateřská a základní škola, nově vybudované obchodní centrum, spousta různých maloobchodních prodejen, nemocnice a řada restaurací a kaváren.

K využití je zde také mnoho příležitostí pro volnočasové aktivity. Je to například blízké koupaliště, tenisové kurty, plavecký bazén, dětská hřiště a různé druhy venkovních sportovišť. V okolí se nachází řada oblíbených výletních cílů, turistických tras a cyklostezek. Za zmínku stojí především místní renesanční zámek či známé Punkevní jeskyně.

Z hlediska dopravní dostupnosti má Blansko strategické umístění. Autem i vlakem se do Brna dostanete pohodlně za 20 minut jízdy. Autobusové nádraží je k dispozici v docházkové vzdálenosti.

Hlavní výhody tohoto bytu jsou:

1) Skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost
2) Výhodná investiční příležitost
3) Blízkost centra města

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Blansku.