Prodej rodinného domu, Kněževes, Nad Mostem, 321 m2 (ID: 1417178)

Nad Mostem, Kněževes

16 980 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 80 922 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNad Mostem, Kněževes
IDKNA03
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná321 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti655 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná

Origo partneři v Kněževsi

Popis

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej dvougeneračního domu na okraji obce Kněževes v bezprostřední blízkosti hlavního města.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům, který poskytuje skutečně mnoho prostoru pro Vaše pohodlné bydlení a náleží k němu rovinatý a dostatečně rozlehlý pozemek.

Jedná se v podstatě o dva plnohodnotné rodinné domy, které jsou propojeny společnou vstupní chodbou.

První část byla zkolaudována v roce 2009 a nabízí dispozici 5+1. V jejím přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, ze kterého je veden vstup na zahradu. Dále je zde k dispozici neprůchozí ložnice, kuchyně a koupelna s toaletou. V patře se pak rozléhají tři pokoje, koupelna s další toaletou a šatna.

V roce 2020 byla na této části domu realizována nová fasáda. Vytápění a ohřev vody zde zajišťuje plynový kombinovaný kotel, sekundárním zdrojem tepla jsou krbová kamna.

Druhá část domu byla již částečně zrekonstruována, a je v dobrém, průběžně udržovaném stavu. Byly zde realizovány nové rozvody elektřiny a položena nová podlaha. Rekonstrukce také zahrnovala nové štuky, odvod odpadu a zateplení. V přízemí se nachází tři skutečně prostorné obytné místnosti a samostatná kuchyně. Koupelna a toaleta jsou řešeny společně. V půdním prostoru v této části domu již proběhla vestavba jedné obytné místnosti a do budoucna se zde nabízí možnost vybudování další.

Topení zde zajišťuje nový plynový kombinovaný kotel, který lze do budoucna využít i pro ohřev vody. Ten je aktuálně řešen elektrickým zásobníkovým ohřívačem.

V domě jsou k dispozici kompletní inženýrské sítě, na pozemku se pak nachází vlastní studna. V celém domě jsou nainstalována dřevěná protihluková okna.

Parkování je možné přímo na oploceném pozemku. K domu náleží rozlehlá zahrada, která je plná vzrostlých stromů a poskytuje tak pocit soukromí. Na zahradě je vybudováno menší jezírko, a spoustu práce Vám ušetří nainstalovaný zavlažovací systém. Na pozemku je dále umístěna menší stavba, která může být využívána jako skladovací prostor.

V obci je k dispozici kompletní občanská vybavenost, a to především mateřská a základní škola, prodejna potravin, restaurace, kulturní dům a obecní knihovna. V blízkosti obce leží oblíbený zábavný park Majaland a Dinosauria Museum.

Komfortní dopravní dostupnost je zajišťována pravidelnými autobusovými a vlakovými spoji. Autem se dostanete na stanici metra pohodlně do 15 minut.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Možnost dvougeneračního bydlení
2) Opravdu rozlehlá užitná plocha
3) Výborná dopravní dostupnost

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kněževsi (okr. Praha-západ).