Prodej obchodního prostoru, Zbuzany, Na Návsi, 104 m2

Na Návsi, Zbuzany

10 600 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 50 516 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNa Návsi, Zbuzany
ID00178
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná104 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Zbuzanech

Popis

KAVÁRNA, PRODEJNA, VZORKOVNA, PROVOZOVNA... OBCHODNÍ PROSTOR... KANCELÁŘSKÝ PROSTOR...
Máme tu čest Vám představit unikátní místo pro podnikání nebo částečně podnikání a třeba i bydlení v obci Zbuzany, kde to prostě žije!
Prostory jsou v přízemí bytového domu a mají původní dispozici dvou 2kk bytů. Celková vnitřní plocha je 104 m2 a okolní pozemky mají dalších 147 m2. K prostoru patří i jedno parkovací místo o velikosti 15 m2 v řadě parkovacích míst v bytové zástavbě a další tři auta je možné zaparkovat z východní strany objektu. Nedaleké, obcí nově zbudované parkoviště, opět může pojmout několik případných zákazníků. Stavba je z roku 2014 a má velmi úsporný režim vytápění. Ze strany, kde pulzuje doprava a chodí lidé po chodníku z obou stran silnice, má francouzská okna, díky kterým přichází do prostor příjemné sluneční světlo a funguje i jako výloha čili třeba reklamní prostor.
Momentálně je v objektu provozována kavárna a prostory pro zákazníky rozšířila o rozebíratelnou terasu na pozemku obce. Většina oken je situována spíše na východ a jihozápadně je venkovní sezení. Pod stromem na "mobilní" terase, která je na východní straně, je už před polednem v současné době vyhledávaný stín.
Do objektu se dá vejít jak z "ulice" tak i ze "zadních" hlavních vstupních dveří do domu. V domě jsou další 4 bytové jednotky.
Do objektu vede optický internet, má svoji ventilaci z prostoru "kuchyně". Prostory jsou nabízeny v režimu vybaveno, ale mohou být úplně prázdné, případně se lze domluvit na stavebních úpravách dle potřeby a zadání.
S financováním koupě Vám rádi poradíme.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Zbuzanech.