Prodej rodinného domu, Švihov, Husova, 165 m2

Husova, Švihov

3 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 727 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHusova, Švihov
ID0705
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná269 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha165 m2
Plocha nemovitosti531 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Švihově

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Prodej rodinného domu, který je situován blízko centra městyse Švihov u Klatov, v ul. Husova. K domu náleží pozemek, který má celkovou výměru 531 m², dům má podlahovou plochu 165 m² a užitnou 269 m². V současném stavu je možno ho obývat, ale doporučujeme rekonstrukci.
Dům je koncipován jako 2 samostatné bytové jednotky s vlastním vstupem, ale je možno je propojit do jedné a získat tak mnoho prostoru.
Je napojen na veřejný vodovodní řad a veřejnou kanalizaci. Je zde 220 V a 380 V elektřina, do domu je naveden plyn (v současné době je demontován plynoměr, na jaře tohoto roku). Vytápění zajišťuje plynový kotel, ale je možno kotel vyměnit v rámci dotačního programu. Teplou užitkovou vodu zajišťuje elektrický bojler.
Dům je podsklepen a jsou zde 3 garáže, místnost na ovoce a zeleninu, místnost na kotel a dílna. Podkroví domu je možné přebudovat na obytné. Tento dům je vhodný na využití dotačního titulu "Oprav si dům po babičce", se kterým vám můžeme pomoci, případně vás můžeme alespoň o tomto titulu informovat.
K domu patří zahrada, kde se nachází skleník, kůlna a jsou zde vysázeny ovocné stromy a keře.
Ve Švihově naleznete základní občanskou vybavenost. Je zde MŠ, ZŠ, městský úřad, obvodní lékař, obchody, restaurace, atd. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v Klatovech, které jsou vzdáleny cca 11 km. Švihov leží na trase Plzeň-Klatovy-Železná Ruda a má tak výbornou výchozí polohu.
Švihov je znám také svým hradem, kde se natáčela česká pohádka Popelka a také se zde koná mnoho kulturních akcí.
Pokud máte zájem o prohlídku, kontaktujte makléře. S financováním vám pomohou naši finanční specialisté.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Švihově (okr. Klatovy).