Prodej rodinného domu, Markvartovice, 207 m2

Markvartovice

14 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK
Hypotéka od 71 009 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMarkvartovice
ID0131
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná207 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1377 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Markvartovicích

Popis

Exklusivně nabízíme ke koupi novostavbu rodinného domu v lukrativní, klidné a vyhledávané lokalitě na ulici Dlouhé v Markvartovicích. Samozřejmostí je veškerá občanská vybavenost a bezproblémová doprava do města (zastávka MHD, pošta, potraviny, úřad je 150 m od domu). Dům je dispozičně řešen jako 4+kk se dvěma koupelnami, dvěma toaletami, šatnou, technickou místností a garáží pro dvě vozidla. Před domem je velkorysá dlážděná plocha pro další vozidla nebo k využití sportovních a odpočinkových aktivit.
Velmi prostorný a vzdušný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou o rozměrech 58 m². V prostoru je instalována klimatizace a příprava pro krb. Francouzské velkoformátové okna orientované na jižní a západní stranu mají přímý výstup na terasu a zahradu, což oceníte zejména v období grilování. Umožní vám relaxovat a užívat si čas s rodinou venku.
Veškeré místnosti jsou přístupné z centrální chodby a jsou neprůchozí. Jedna ložnice je spojená s šatnou a má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Další komfortní koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, závěsným WC a otopným tělesem. Další toaleta je samostatná. K dispozici je velkorysá technická místnost (pro umístění pračky, sušičky aj.) a garáž o ploše 37 m² s přímým vstupem do domu. Venkovní vjezdová brána i garážové vrata jsou elektricky ovládaná.
Pokud hledáte bezpečný a pohodlný domov pro váš rodinný život, tento dům je právě pro vás. Pokud Vás dům zaujal a rádi byste si jej prohlédli, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na váš zájem a prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Markvartovicích.