Pronájem bytu 1+kk, Chrudim, Luhanova, 37 m2

Luhanova, Chrudim - Chrudim IV

12 000 Kč
/za měsíc
včetně parkovacího stání a sklepa
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLuhanova, Chrudim - Chrudim IV
ID262024
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná37 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Chrudimi

Popis

Hledáte svůj nový domov v moderním a voňavém bytě? Milujete klidná místa blízko centra města s pohodlným parkováním hned u výtahu v podzemních garáži? Pokud ano, máme pro vás ideální nabídku.

Pronajměte si v novostavbě na klidném místě v Chrudimi bytovou jednotku 1+kk se sklepem a podzemním parkovacím stáním. Tento byt na Vás čeká a může být vaší novou adresou ještě dnes.

Bytová jednotka má celkovou užitnou plochu 37 m² a je situován ve 2. patře novostavby bytového domu s výtahem. Byt je perfektně navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a funkčnost.

Byt tvoří prostorná vstupní chodba, v levé části je velká koupelna s toaletou. Následuje hlavní obytný prostor s kuchyňským koutem. Vestavné spotřebiče - lednice a myčka zn. Gorenje, indukční varná deska, digestoř a elektrická trouba zn. Kluge.

Dům, který stojí nedaleko centra města, splňuje všechny standardy dnešního moderního bydlení. Kabelový rozvod TV, stejně jako internetové připojení. Navzdory tomu, že byt nemá balkon, jeho promyšlený interiér vykompenzuje tuto skutečnost.

Nájemné činí 12.000,-CZK měs. a zúčtovatelné zálohy na služby jsou do 3.000,-Kč/měs. Majitel si vyhrazuje právo vybrat si nájemce dle vlastních kritérií.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Byt je k dispozici ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Chrudimi.