Pronájem bytu 1+kk, Skuteč, Tylova, 19 m2

Tylova, Skuteč

6 500 Kč
/za měsíc
včetně DPH, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTylova, Skuteč
ID00557
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná19 m2
Patro3.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Sklep

Origo partneři v Skutči

Popis

Startovací byt jako první krok z rodného hnízda, okamžité řešení bydlení po rozchodu, ubytování pro zaměstnance, .... Ať už z jakéhokoliv důvodu poptáváte bydlení pro jedu osobu, které vás finančně příliš nezatíží, pak máme pro vás tuto nabídku malometrážního bytu.
Byť je jeho výměra pouhých 19m2, naleznete zde vše, co je k životu potřeba. Kuchyňský kout s pylnovou varnou deskou, koupelnu se sprchovým koutem a obytnou plochu k umístění spacího a úložného nábytku.
Byt se nachází v blízkosti centra. Ve Skutči je veškerá občanská vybavenost. Díky výbornému autobusovému, případně i vlakovému spojení můžete být za pár minut i v nedaleké Chrudimi. Měsíční nájemné je 6.500,-. Zálohy na energie jsou 3.000,-. Vratná kauce 13.000,-. Provize RK 6.500,-. Chcete-li bydlet ve Skutči, neváhejte a domluvte si prohlídku, protože bytů k pronájmu je zde málo a je o ně tudíž velký zájem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Skutči.