Prodej rodinného domu, Hrušov, 160 m2 (ID: 1425922)

Hrušov

16 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 78 634 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHrušov
ID000070
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha160 m2
Plocha nemovitosti859 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hrušově

Popis

Hrušov, prodej luxusní vilky 160 m2 s garáží

Chtěli byste bydlet v poctivě postavěném moderním rodinném domě, ale nechce se Vám čekat na stavební povolení a výstavbu? Máte rádi luxusní vybavení, avšak v nabídce hotových domů nenalézáte nic co by se Vám líbilo? V tom případě čtete správný inzerát.

Nabízím Vám k prodeji tuto vkusně a moderně zařízenou vilku poblíž Mladé Boleslavi. Jedná se o přízemní dům o dispozici 4+kk s garáží, prádelnou a dvěma koupelnami. Dominantou nemovitosti je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a spižírnou. Druhá polovina domu slouží jako klidová zóna s ložnicemi. Velkou výhodou nemovitosti jsou francouzská okna v každém pokoji. Díky domu ve tvaru L můžete nerušeně vycházet na útulnou terasu s venkovním posezením.

V interiéru jsou použity moderní a hlavně kvalitní materiály. Podlaha je v celém domě dřevěná a sjednocená v jedné barvě. V koupelnách jsou použity velkoformátové dlaždice. Kuchyňská linka je vyrobena na míru s veškerými zabudovanými spotřebiči. Vytápění je řešeno podlahově, úsporným tepelným čerpadlem. Dům má namontovaný kamerový a zabezpečovací systém. Energetický průkaz náročnosti budovy se aktuálně vyhotovuje, proto píši skupinu G.

Dům má udržovanou okrasnou zahradu se vzrostlým ořechem. Zahrada je rozdělena na část před domem, kde je možné pohodlně parkovat 4 automobily a soukromou část za domem, kde se nachází zastřešená terasa, posezení a nechybí ani krytý bazén s možností ohřevu vody.

Nemovitost je připojena na obecní vodovod a má svůj septik. Obec Hrušov aktuálně zařizuje připojení celé obce na kanalizaci. Plánovaná realizace na konci roku 2025. Dům je zděný, postavený v roce 2017. Nachází se na kraji obce Hrušov v útulném souboru vilek obestavěných zdí, zaručující soukromí a žádný provoz.

Obec Hrušov leží v okrese Mladá Boleslav, sousedící s městysem Brodce. Žije zde 234 obyvatel. Mateřská školka, základní škola a pošta je v Brodcích nad Jizerou, autobusová zastávka se nachází 300 m od domu. V obci je velmi dobrá dopravní dostupnost díky blízkému nájezdu na dálnici D10 (Mladá Boleslav cca 10 min autem a Praha Černy most cca 20 min).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hrušově.