Prodej bytu 1+1, Hradec Králové, Pod Zámečkem, 38 m2

Pod Zámečkem, Hradec Králové - Třebeš

3 600 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a provize RK
Hypotéka od 17 157 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Zámečkem, Hradec Králové - Třebeš
IDN106878
StavbaPanelová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná38 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Nabízíme k prodeji byt 1+1 o velikosti 38 m², který se nachází v panelovém domě po kompletní revitalizaci na ulici Pod Zámečkem v Hradci Králové. Dům prošel zateplením, výměnou plastových oken, rekonstrukcí stoupaček, odpadů a výtahů. Byt je v původním stavu a nabízí možnost úprav podle Vašich představ.

Výhodou tohoto bytu jsou nadstandardně nainstalované venkovní žaluzie, které Vám zajistí maximální komfort a soukromí.

Lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí mít vše po ruce – v docházkové vzdálenosti 10–15 minut se nachází tři supermarkety, menší obchůdky, zastávky MHD, restaurace, lékař i lékárna. Pro milovníky přírody a sportu je nedaleko možnost trávit volný čas v hradeckých lesích.

Náklady na bydlení činí 3 500 Kč, z toho fond oprav 700 Kč.

Zdarma Vám zajistíme nejvýhodnější financování na trhu. Neváhejte a přijďte na prohlídku! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106878.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Hradci Králové.