Prodej bytu 1+1, Hradec Králové, Milady Horákové, 37 m2

Milady Horákové, Hradec Králové - Třebeš

3 690 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize a služeb RK
Hypotéka od 17 585 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMilady Horákové, Hradec Králové - Třebeš
ID940-400061
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná37 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha37 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Nabízíme k prodeji byt 1+1 po rekonstrukci v ul. Milady Horákové v Hradci Králové - Třebši.
Byt se nachází v 5.p./8p. panelového domu s novým výtahem a bezbariérovým přístupem, je orientován na JZ s výhledem na lesopark. V bytě je vyzděné jádro (2017) s novým sprchovým koutem a WC, kuchyňská linka s elektrickou varnou deskou a troubou, nové podlahy, obložkové zárubně, plast. okna, nové stoupací vedení instalací ad.
Plánované zateplování domu do 2 let (nyní zatepleny boční stěny). K bytu náleží sklep v přízemí a možnost využití lodžie na mezipatře domu. Zaveden Internet. V okolí veškerá občanská vybavenost (MHD, škola, školka, supermarket, lékaři ad), parkování zdarma u domu.
Celkové náklady na bydlení cca 3.454,- Kč/měs. včetně fondu oprav (734,-Kč) + elektřina, ENB tř. E, možno financovat hypotékou (financování příp. zajistíme nejvýhodnějším produktem na trhu). Byt bude kompletně vyklizen, zůstane kuch. linka s el. troubou a sklo-keramickou deskou. Uvolnění bytu po dohodě.
Byt je umístěn ve velmi oblíbené lokalitě s bezproblémovým parkováním, dobrým spojením do centra města a v blízkosti hradeckých lesů a dalších sportovních aktivit. Vhodný též jako investiční byt pro další pronajímaní.
Celkem plocha bytu vč. příslušenství 37m2 (byt 35,5 m2 + sklep).

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Hradci Králové.