Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Orlická, 155 m2

Orlická, Hradec Králové - Slezské Předměstí

8 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 41 462 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOrlická, Hradec Králové - Slezské Předměstí
IDN/RSHK/214/24
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti256 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi zděného, částečně podsklepeného RD v širším centru Hradce Králové. Tento jednopodlažní dům s obytným podkrovím a dispozicí 4+1 se nachází v oblíbené lokalitě kombinující klidné bydlení s vynikající dostupností do centra města.
Hlavní přednosti RD:
• Dispozice 4+1: Praktické a promyšlené uspořádání místností, ideální pro rodinné bydlení.
• Užitná plocha cca 155 m²: Dům nabízí dostatek prostoru nejen v obytné části, ale také ve sklepě, který je ideální např. pro uskladnění zeleniny nebo vína.
• Menší pozemek o výměře 256 m²: Perfektní velikost pro ty, kteří chtějí užívat zahradu bez náročné údržby, a zároveň poskytuje díky vzrostlým dřevinám a oplocení naprosté soukromí.
• Vytápění elektrickým kotlem: Ústřední topení zajišťuje komfortní teplotu v celém domě.
• Dřevěná špaletová okna, původní: Zachovávají charakter domu a zároveň přinášejí dostatek přirozeného světla do interiéru.
• Podlahy: Kombinace dřevěných podlah, betonu s dlažbou, plovoucí podlahy a koberce nabízí rozmanitost materiálů v závislosti na funkci jednotlivých místností.
• Napojení na inženýrské sítě: Dům je plně napojen na elektřinu, obecní vodovod a splaškovou kanalizaci.
• Parkování: Možnost parkování na pozemku nebo před domem.
Dispozice RD:
• 1. PP: Částečné podsklepení o výměře cca 10 m².
• 1. NP: Obývací pokoj, pracovna, kuchyň s jídelnou, centrální chodba se schodištěm do podkroví, samostatné WC, komora, zádveří a zadní vchod. Podlahová plocha je cca 78 m².
• Podkroví: Ložnice, veliký dětský pokoj 37 m² se vstupem na půdu, šatna, samostatné WC a chodba se schodištěm. Podlahová plocha je cca 66 m².
Zahrada:
Udržovaná zahrádka nabízí útočiště pro relaxaci v naprostém soukromí, obklopená vzrostlými dřevinami a oplocením.
Okolí:
Tato lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost a širokou škálu možností pro volný čas. V bezprostřední blízkosti domu naleznete:
• Polikliniku
• Mateřskou školu a základní školu
• Nákupní centrum Orlice Park
• Cyklostezku hned za domem
• Přírodní park Orlice - ideální pro procházky, cyklistiku, běhání nebo chůzi s kočárkem
• Multifunkční sportoviště Slávie, loděnice, sauna, tenisové kurty či Slezská plovárna
Tato lokalita je ideální pro aktivní životní styl, ať už preferujete sport, rekreaci, nebo klidné procházky v přírodě. Klidné sousedství poskytuje pohodové bydlení, přičemž centrum města je na dosah ruky.
Virtuální prohlídka:
Dům i jeho okolí si můžete prohlédnout z pohodlí domova prostřednictvím připojené 3D virtuální prohlídky. Tato technologie Vám umožní nejen procházet celý dům, ale také si zhruba změřit rozměry jednotlivých místností, prohlédnout půdorysy a získat přehled o dispozicích včetně řezů domu ze všech stran.
Kontakt:
V případě zájmu o bližší informace, termíny prohlídek nebo podmínky prodeje, mě prosím kontaktujte e-mailem na info@rshk.cz. Na vyžádání Vám můžeme zaslat zaměření stávajícího stavu domu včetně půdorysů a řezů a energetickou studii domu.
Ing. David Křepinský, MBA

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové.