Prodej chaty, Černý Důl - Čistá v Krkonoších, 95 m2

Černý Důl, Čistá v Krkonoších

8 700 000 Kč
/za nemovitost
včetně právních služeb a provize RK
Hypotéka od 41 462 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČerný Důl, Čistá v Krkonoších
IDN03204
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná95 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti521 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceInternet, Satelit
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Černém Dolu

Popis

V exkluzivní nabídce přinášíme prodej horské chaty k vaší rekreaci a odpočinku, případně k investici na pronájem. Chata se nachází v komplexu villaparku s názvem Happy Hill v klidné oblasti obce Černý Důl, kú Čistá v Krkonoších asi 5 minut autem od lyžařského střediska Černý Důl a 10 minut od ski areálu Černá hora v Jánských Lázních a asi 25 minut od Pece pod Sněžkou, výchozího bodu lanovky na nejvyšší horu České republiky a jednoho z největších tuzemských lyžařských středisek. Pro fanoušky cykloturistiky je v okolí mnoho upravených cyklotras, golfisty nadchne 14 km vzdálený golfový resort Mladé Buky. Chata je skvěle umístěna jak celkovou polohou, tak i polohou v rámci areálu. Nachází se na jeho kraji s překrásným výhledem právě přímo na Černou horu.
Součástí komfortního ubytování jsou tři ložnice a obývací pokoj s kuchyní rozmístěné ve dvou podlažích na celkové ploše cca 95 m2. Dále je k dispozici samostatné WC (v přízemí) a koupelna se sprchovým koutem, WC a pračkou (v 1. patře), TV se satelitním vysíláním, WiFi.
Kuchyň je vybavena moderním standardem, umožňujícím plné využití – varná deska, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem, myčka nádobí, kapslový kávovar. Objekt je vytápěn plynovým kotlem s nastavením komfortní teploty pokojovým termostatem.
Venkovní posezení je možné nejen na terase, ale především na přilehlém cca 521 m2 velkém pozemku a zahradě s výhledem přímo na Krkonoše. Chata poskytuje ubytování až pro 8 osob. Vlastní parkování pro dvě vozidla je přímo u objektu. V areálu Happy Hill je recepce, společný venkovní bazén, dětské hřiště a stolní tenis.
V současné době je chata nabízena i ke krátkodobému ubytování zavedené české i zahraniční klientele, má zajištěný servis, úklid, marketing apod. Díky tomu má také pravidelný celoroční výnos. S ohledem na omezenou výstavbu v lokalitě Krkonoš se jedná o investici, jejíž hodnota neustále roste v čase, přičemž s přihlédnutím na její charakter jde o jednu z nejbezpečnějších forem investování. Připravíme i nezávazný návrh financování od našeho úvěrového specialisty.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Černém Dolu.