Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Malešická, 61 m2

Malešická, Praha, Žižkov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
info v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMalešická, Praha, Žižkov
IDVS195
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná61 m2
Patro4.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti67 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Evidenční číslo / ID zakázky: VS195

V žádané lokalitě Prahy 3 nabízíme k prodeji prostorný byt 2+kk v nově vzniklém rezidenčním komplexu. Byt se nachází v unikátním projektu, který přetváří část Žižkova na moderní městskou lokalitu s rozsáhlými zelenými plochami a kompletní infrastrukturou. Byt nabízí komfortní bydlení s vynikající dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností v okolí.

Celková plocha bytu včetně lodžie, avšak bez sklepa a garážového stání, činí 64,8 m2. Interiér bytu vytváří prostorný obývací pokoj s místem pod kuchyňský kout a krásnou lodžii, která rozšiřuje obytný prostor a je ideální k odpočinku. Ložnice orientovaná na východ zaručuje příjemné probuzení s prvními ranními paprsky a měkkým přirozeným světlem, které zalévá místnost. Koupelna s vanou, toaletou a odděleným místem pro pračku. Praktická komora nabízí dodatečný úložný prostor. Při inzerování byly použity ilustrativní fotografie co nejvíce odpovídající skutečnosti.

K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání v podzemní garáži s přípravou pro nabíjení elektromobilů.

Byt je vybaven nadstandardními prvky pro maximální komfort bydlení. Systém řízeného větrání s rekuperací tepla zajišťuje zdravé vnitřní prostředí a úsporu energií. Klimatizace poskytuje příjemné prostředí v horkých letních dnech. Sofistikovaný systém podlahového vytápění přináší optimální teplotní komfort v každém koutě bytu. Předokenní žaluzie a kvalitní okna s trojskly zaručují optimální tepelnou a zvukovou izolaci. Na lodžii je položena mrazuvzdorná keramická dlažba.

Byt se nachází v rezidenci se zvláštním důrazem na ekologii a pohodlí. Zelené střechy, retenční nádrže na dešťovou vodu a parkové úpravy s vodními prvky přispívají k příjemnému mikroklimatu. Součástí projektu je také výstavba nové mateřské školy a vytvoření rozsáhlého parku, který poskytne ideální prostor pro relaxaci a aktivní odpočinek.

Lokalita nabízí vynikající dopravní dostupnost - pouhých 5 minut chůze ke stanici metra Želivského a plánovanou novou tramvajovou trať přímo v srdci čtvrti. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost včetně škol, zdravotnických zařízení, obchodů a restaurací. Díky své poloze v širším centru Prahy, nadstandardnímu vybavení a promyšlenému urbanistickému řešení celé čtvrti je tento byt ideální volbou pro náročné zájemce o kvalitní bydlení.

Energetická třída PENB B — velmi úsporná.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.