Prodej bytu 2+1, Rakovník, nábř. T. G. Masaryka, 50 m2

nábř. T. G. Masaryka, Rakovník - Rakovník II

2 750 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 13 106 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresanábř. T. G. Masaryka, Rakovník - Rakovník II
ID00047
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná50 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha50 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rakovníku

Popis

2+1, podlahová plocha 50,77 m2
Tento byt je v původním stavu a až na pár drobností se jedná o opravdovou sondu do minulosti. Jenže možná je to právě to, co hledáte.

Pokud nechcete nevyhovující rekonstrukce či rádoby předělávky, ale chcete všechno přesně podle sebe, může být tento prostor vaším budoucím útočištěm. Můžete se stát architektem svého prostoru. Vyberte si obklady do koupelny, nechte si vyrobit kuchyňskou linku dle vašich snů. Vyberte dekory podlah.
Byt je v prvním nadzemním patře a poslouží jako skvělý základ pro rekonstrukci. Skvělá dispozice 2+1 pochází z dob, kdy se prostor uměl jaksepatří využít. Chybět tu nemusí ani úložné prostory. Kromě sklepa vás přímo v bytě čeká několik variant, kam umístit třeba vestavěné skříně.

Za zmínku stojí i orientace místností. Obývací pokoj s kuchyní i ložnicí směřují na jih, a tak bude ve vaší domácnosti téměř vždy dostatek přírodního světla a tepla.

Všude kolem domu je příjemná zeleň. Podél rakovnického potoka vede cyklostezka. Tato promenáda je ale skvělá i pro procházky či venčení psa. Okolí nabízí úplně vše, co očekáváte. V dosahu domu je několik obchodů s potravinami. Pár kroků je to do centra města - pošta, lékařský dům, škola, školka...

Původní stav je vhodný k rekonstrukci, při které si vaše nové hnízdo přetvoříte dle vlastních představ. Nebudete platit za nevyhovující starší nebo částečné rekonstrukce, které stejně musíte dříve či později předělat.

Byt je v osobním vlastnictví, proto je možné koupi financovat pomocí hypotečního úvěru. Pro více informací a domluvení osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Rakovníku.