Pronájem kanceláře, Praha - Vinohrady, Slezská, 66 m2

Slezská, Praha 2, Vinohrady

24 250 Kč
/za měsíc
+ zálohy 7.200,-Kč měsíčně, cena nájmu i záloh uvedena bez DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSlezská, Praha 2, Vinohrady
IDN00519
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná35 m2
Typ objektuPatrový
VlastnictvíStátní/obecní
Podlahová plocha66 m2
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
Terasa

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu atraktivní kancelář v ulici Slezská, Praha-Vinohrady. Jedná se o soukromé kanceláře o celkové výměře 35 m² (sestávají ze dvou místností, jedna kancelář je tedy průchodná) s možností využití sdílených kancelářských prostor včetně prostorné terasy s krásnými výhledy na Prahu i historické budovy v okolí. Zmiňované sdílené prostory zahrnují zasedací místnost, dvě samostatné kuchyňky, denní místnost se vstupem na terasu, toalety se sprchami, což poskytuje pohodlí a plné zázemí. Kancelář má dostatek přirozeného světla a je možno využívat k jakémukoli typu administrativní činnosti. Kancelář je vybavena klimatizací, zabezpečenými technologiemi, připojením na WIFI, tiskárnou. Po dohodě je možnost pronájmu učeben, laser projekce, Apple TV, pro organizování pravidelných vzdělávacích aktivit či komunitních akcí. Cena obsahuje i úklid kanceláře a společných prostor 2 x v týdnu a vysokorychlostní internet. Vybavení kanceláře po dohodě.

Kancelář se nachází v budově UNI se stylovými kancelářskými prostory a  recepcí 24/7 pro zajištění maximálního komfortu. Velkou výhodou je především lokalita v těsné blízkosti metra a tramvaje. Jedná se o velmi atraktivní prostory s velkým potenciálem. V současné chvíli můžete volit z více typů kanceláří.

Měsíční nájemné za nebytové prostory se stanoví ve výši 350 Kč/m² měsíčně bez DPH. Úhrada za služby bude hrazena zálohově za 1 m² plochy pronajatých vnitřních nebytových prostor. Výše zálohy je sjednána na 110 Kč/m²/rok bez DPH pro rok 2024. Jednorázová provize RK ve výši 15.000 Kč.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!