Prodej rodinného domu, Brod nad Dyjí, 144 m2 (ID: 1435009)

Brod nad Dyjí

8 390 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 39 984 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBrod nad Dyjí
ID202409
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná144 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti160 m2
Plocha zahrady65 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Parkování

Origo partneři v Brodu nad Dyjí

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout objekt vinného sklepa s obytnou nadstavbou v turisticky vyhledávané obci Brod nad Dyjí. Sklep s názvem: Sklep na správném místě, je opravdu na výjimečném místě, a sice na úplném kraji obce s výhledem na koně, vinohrad a okolní přírodu. Cihlová novostavba s kolaudací v roce 2022 nad původním sklepem z roku 1925 byla budována s důrazem na detail a využitelná buď pro komerční či soukromé využití, nebo k trvalému bydlení. Terasa o výměře 65 m2 nabízí v letních měsících mnohé – vířivka, sauna, posezení pod pergolou, či sklady na věci a kola z praktického pohledu, to vše součástí prodeje. Parkování je taktéž velkou výhodou buď pro 2 auta za objektem na pronajatém pozemku od obce, nebo i podél domu pro další 2 auta. Vinný sklep (48 m2) je taktéž po kompletní renovaci, která zahrnovala např. pískování, nový bar, sociální zařízení, elektroinstalace, dlažbu. Je více než vhodný k posezení u vína, provozování degustací chcete-li. Dále se v objektu nachází dva samostatné mezonetové apartmány s galerií i dispozici 2 + KK a výměrami 47 m2 a 49 m2. Každý z nich má hezky prosvětlený obývací prostor s jídelní částí a kuchyně prakticky ustupuje v koutě. Zádveří a koupelna jsou pak oddělené. Objekt je dán k prodeji kompletně vybaven, jak vidíte na prezentaci. Inženýrské sítě – elektřina, voda, jímka. Vytápění elektrické, ohřev vody bojlery, klimatizační jednotky. Při komerčním provozování lze počítat s 10-ti letou návratností, 2 x 5 lůžek případná kapacita – více informací u makléře.
Dostupnost do Brna a Mikulova je od 15 do 30 minut. Výjimečné umístění objektu, síť cyklostezek sahající do Rakouska navazující bezprostředně před domem, novostavba, klidné místo, skvělí sousedé, výhledy do přírody a pohoda v obci může přilákat ty z Vás, kteří chcete nejen bydlet, ale mít možnost koupit něco s opravdovou hodnotou do let budoucích, ať už na pronájem či pro vlastní účely, obojí lze i v kombinaci. Rozvíjející se infrastruktura čínských lázní, Aqualand Moravia, dosah Pálavy jsou další bonusy, které táhnou.
Pro život je obec Brod nad Dyjí velmi pestrá, různorodé akce, ale i dostupnost do blízkého Rakouska, Mikulova, či Brna včetně přímého autobusového spojení z něj činí perspektivní místo.
Tímto Vás zvu na prohlídku a budu se těšit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brodu nad Dyjí.