Prodej pozemku pro bydlení, Kobylnice, 1014 m2 (ID: 1435011)

Kobylnice

5 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKobylnice
ID202317
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti1014 m2
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj vody, Vodovod

Origo partneři v Kobylnicích

Popis

Máme pro vás nabídku investice v podobě stavebního pozemku v obci Kobylnice v okrese Brno - venkov o rozloze 877 m2 čisté plochy pozemku + navíc podíly na příjezdových cestách. Nachází se v klidné ulici Za Humny, kde je v územním plánu obce definován jako stavební pozemek pro výstavbu rodinných domů o 1 nadzemním podlaží a podkroví. Parcelní čísla pozemků jsou následující: 652/32 (877 m2) - plné vlastnictví, 652/30 - podílové spoluvlastnictví 1/6 odpovídající 25,5 m2 na budoucí komunikaci, 652/33 - podílové spoluvlastnictví 1/6 odpovídající 111,5 m2 na budoucí komunikaci. Uliční šířka pozemku činí přibližně úctyhodných 20.5 m, hloubka 43 m a příjezdová cesta parc. č. 652/33 má šířku 8 m. Stavbu lze umístit s jižní orientací, což je ideální např. pro FVE panely, tedy dostatek slunce a světla. Ať už plánujete bungalov nebo dům s podkrovím, rozhodnutí je na vás.

Klíčovým krokem je vybudování sítí pro vodu, kanalizaci a části cesty. Elektřina je v realizaci s požadavkem na trvalé připojení, s podepsanou smlouvou a zaplaceným poplatkem. Technik EG.D již byl přidělen a konkrétní realizace podle vytýčení přípojek v situačním zákresu bude do 6/2024. Vodovodní a kanalizační přípojka a části příjezdové cesty budou na vrub novému majiteli, a spojení investice s ostatními majiteli sousedních pozemků lze domluvit. Pozemek je vhodný jako investiční, a očekáváme začátek realizace samotné výstavby po přivedení vody, kanalizace a elektrického vedení včetně cesty z sousedního pozemku k vašemu v horizontu do tří let.

Možnosti výstavby zahrnují např. dva polořadové domy s garážemi nebo jeden samostatný dům. Lze také zvolit přízemní dům s galerií v podkroví nebo přízemí a podkroví s kombinací různých tvarů domu. Současně nabízíme i sousední pozemek parc. č. 652/31 s možností obdobné výstavby. Projektovou dokumentaci novostaveb nynějších majitelů můžeme poskytnout jako inspiraci (situace je přiložena ve fotogalerii).

Obec Kobylnice u Brna je klidná, s dobrou občanskou vybaveností, a to ve vzdálenosti 9 km od Brna - Slatiny a 4 km od Šlapanic. Vybavenost zahrnuje ZŠ a MŠ Kobylnice, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchody, restaurace, spolky a zájmové aktivity. Okolí obce nabízí cyklostezky a nedaleko jsou Ponětovické rybníky. Autobusové spojení do Brna trvá přibližně 25 minut, autem do Slatiny 10 minut. Přes Šlapanice máte dostupnou zastávku vlaků a trolejbusů s přímým spojením do centra Brna a k hlavnímu nádraží. Obec Kobylnice se jako jedna z dvanácti obcí v únoru roku 2022 zapojila do tříletého projektu Jihomoravského kraje nazvaného Audit Family Friendly Community.

Závěrem lze říci, že pozemek je vhodný pro ty z Vás, jež chtějí uložit finance a nespěchají tolik na výstavbu nebo chtějí investičně využít potenciál ať už jednoho nebo obou nabízených pozemků naší společností.
Jsme připraveni Vás uvítat při prohlídce pozemku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kobylnicích (okr. Brno-venkov).