Prodej rodinného domu, Albrechtice nad Vltavou, 146 m2

Albrechtice nad Vltavou

4 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaAlbrechtice nad Vltavou
ID00063
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná146 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti34 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Albrechticích nad Vltavou

Popis

Pobavit se s dětmi na hasičské akci, zakousnout klobásu u fotbalu nebo zaskočit na voňavý koláč a studené pivo do místní hospůdky… Tak přesně tuhle vesnickou pohodu si budete užívat každý den, když se nastěhujete do domu Albrechticích nad Vltavou.

Dům je řadový, má dvě patra a dispozici 4+1. V přízemí je pokoj, kotelna, koupelna s WC a garáž. V patře jsou další dvě ložnice, obývací pokoj s balkonem, kuchyně, koupelna a samostatné WC. K domu patří zahrádka s výměrou 34 m2 a má půdní prostor.

Přízemí domu slouží jako technické zázemí – je tu garáž, kotelna, komora a koupelna s WC a sprchovým koutem. Garáž má dveře na chodbu, takže domů dojdete z auta suchou nohou. Z pokoje v přízemí bude skvělá pracovna.

Z chodby vyjdete do patra, kde na vás čeká obývák se vstupem na balkon orientovaný do zahrady. Kuchyně vybavená moderní kuchyňskou linkou je hned vedle, takže to večer pro zobání k televizi nebudete mít daleko.

V patře jsou dvě samostatné ložnice, koupelna s vanou a oddělená toaleta. Pokud máte velkou rodinu nebo se plánujete rozrůstat, přijde vám vhod třetí ložnice a druhá koupelna v přízemí.

I s malou zahrádkou můžete zažít velkou pohodu. Obzvlášť, když si na ní postavíte terasu. Ta stávající je dlážděná a zakrývá ji vzrostlá zeleň. K domu patří také pozemek s kůlnou, který se za menší roční poplatek pronajímá od Lesů ČR.

Máte rádi klid a rodinnou pohodu? Tak to si život na vesnici zamilujete. Obzvlášť, když ta vesnice budou Albrechtice nad Vltavou. Albrechtice získaly titul Vesnice roku Jihočeského kraje 2022 za investice do infrastruktury a bohatý kulturní i společenský život.

Je tu mateřská i devítiletá základní škola, klub mladých hasičů i fotbalový oddíl. K tomu unikátní historické památky a nádherná příroda v okolí. Do Písku, Protivína nebo Týna nad Vltavou to budete mít 15 minut.

Technické parametry:
Dům má plechovou střechu a je zateplený. Prošel kompletní rekonstrukcí – elektřina je v mědi, světla jsou LED, všude nové štuky a malba. Topí se zplynovacím kotlem na dřevo 25 kW, ohřev vody zajišťuje kombinovaný bojler. Odpad je řešený septikem, v roce 2025 bude možnost připojení kanalizaci.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Albrechticích nad Vltavou.