Prodej bytu 3+kk, Brno - Černá Pole, třída Generála Píky, 123 m2 (ID: 1436426)

třída Generála Píky, Brno - Černá Pole

14 500 000 Kč

měsíční poplatky 5 991 Kč
Hypotéka od 69 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresatřída Generála Píky, Brno - Černá Pole
ID2461045324
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná123 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní mezonetový byt 3+kk, který se nachází na prestižní adrese v Brně, na ulici třída Generála Píky. Tento byt je ideální volbou pro pár či mladou rodinu, která hledá klidné a komfortní bydlení s moderním designem. Do mezonetového bytu v 8. nadzemním podlaží s užitnou plochou 123,5 m² se dostanete jedním ze dvou nových výtahů.

V roce 2022 prošel tento byt kompletní rekonstrukcí. Návrh a realizace tohoto moderního a unikátního interiéru zajistila renomovaná brněnská designerská společnost, která si na provedení dala opravdu záležet. Vinylové podlahy, moderní obklady, nábytek na míru z dubového dřeva, vestavěné skříně s dostatkem úložného prostoru a nadčasové prvky Vás rozhodně zaujmou. V moderně vybavené kuchyni je kamenná pracovní deska se zapuštěným dřezem a vestavěnými spotřebiči.

Dominantou bytu je prostor pro živou zeď vysokou 3 metry a masivní dubové schodiště s proskleným zábradlím, které dodávají interiéru přirozenost a nadčasovost. Obývací pokoj je propojen s kuchyní a jídelnou, což vytváří prostorný a světlý centrální prostor o výměře 42 m².

Byt je orientován na západ a zaručuje nádherný výhled na celé Brno. Dva balkony, z nichž jeden je přístupný z obývacího pokoje a druhý z ložnice, jsou díky svému umístění v posledním patře maximálně soukromé. Můžete si zde užívat grilování či relax s rodinou a přáteli a nikdo Vás nebude rušit.

Byt disponuje dvěma toaletami, v koupelně ve druhém patře najdete vanu, sprchový kout a WC. Ve druhém patře tohoto mezonetového bytu se nachází také ložnice, pracovna a šatna, ze které je přístup na půdu o výměře 12 m², tento prostor je ideální pro vybudování nikým nerušeného místa, například pracovny a zvětší tak mezonet na 4+kk. Příprava na klimatizační jednotky Vám zajistí optimální teplotu v každém ročním období. Vytápění a ohřev teplé vody jsou řešeny centrálně, dálkově (teplárny). K bytu náleží dvě prostorné sdílené kolárny v 1. a 8. nadzemním podlaží, které poskytují dostatek místa pro úschovu kol a dalších potřeb.

Za pouhých 10 minut se ocitnete v centru města, přesto si užíváte klidné prostředí s kompletní nabídkou služeb, které máte na dosah ruky. V blízkosti tohoto bytu se nachází obchody, moderní kavárny a restaurace, školy, školky a univerzity. Pro milovníky sportu je hned za domem nový, velice oblíbený fitness a wellness club ZONE4YOU s rozlohou 2 500 m². ZONE4YOU poskytuje širokou nabídku skupinových lekcí, 54 posilovacích a kardio strojů, squashové kurty a relax v bazénu, sauně či soláriu. V blízkosti tohoto bytu se nachází nově zrekonstruované plavecké bazény Lužánky, oblíbený park Lužánky a Arboretum, kde si můžete užívat klidné procházky. Pro ty, kteří rádi navštěvují kulturní akce, je nedaleko známé eventové sídlo Boby centrum, kde se každoročně pořádá nespočet zajímavých společenských akcí.

Majitelé a Realitní agentura si vyhrazují právo vybrat si zájemce dle vlastních kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně.