Prodej rodinného domu, Polkovice, 94 m2

Polkovice

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPolkovice
StavbaDřevěná
Stav objektuProjekt
Plocha užitná94 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti500 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Polkovicích

Popis

Nabízíme moderní 4+kk bungalov s nízkoenergetickým designem v klidné lokalitě. Dům je navržen do oblíbeného tvaru L. Sedlová střecha ze sbíjených vazníků umožňuje skladování v půdním prostoru.

Vstup do domu hlavním vchodem je přes zádveří, ve kterém po levé straně lze vytvořit úložný prostor pro odkládání svrchních oděvů.

Čtyři prakticky řešené obytné místnosti zahrnují obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a 2 další pokoje. Nechybí koupelna a spižírna. Jídelní kout a obývací pokoj tvoří rozlehlý společný prostor pro rodinné setkání a společné aktivity. Z této hlavní místnosti vedou dveře na venkovní terasu se zahradou.

Dům se dá převést na zrcadlově obrácenou variantu a je navržen symetricky tak, aby v případě otáčení vyhovoval většině pozemků.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Polkovicích.