Prodej bytu 3+1, Liberec, Vlnařská, 70 m2 (ID: 1436669)

Vlnařská, Liberec - Liberec VI-Rochlice

Rezervováno
Cena na vyžádání

info v RK, + možnost přikoupení garáže za 550.000,- Kč, včetně provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaVlnařská, Liberec - Liberec VI-Rochlice
IDN50446
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná70 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž
Lodžie

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

REZERVACE! Nabízíme Vám ke koupi velmi pěkně zrekonstruovaný byt o velikosti 3+1 v 2.NP, s lodžií orientovanou na jižní stranu.
Dispozice bytu: z předsíně se vstupuje do všech místností, jen ložnice je přístupná z obývacího pokoje. V koupelně je vana, umyvadlo se skříňkou, přípojka a místo na pračku. Toaleta je zvlášť. Kuchyně je prostorná a dá se pohodlně zařídit jídelním stolem se židlemi. Vybavená je nerez dřezem s baterií, elektrickou varnou deskou, pečící troubou, digestoří a vestavnou myčkou. V bytě jsou plastová okna, podlahy plovoucí, které jsou voděodolné a dlažba. Všechny interiérové dveře jsou nové i s obložkami, vše sladěno do hnědo-béžového tónu. Vchodové dveře jsou bezpečnostní, protipožární. K bytu náleží nadstandardně velká sklepní kóje v suterénu domu.
Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí, je zateplen s novou fasádou, nové vstupní dveře s čipem, nové chodby, včetně podlahových krytin, nově vymalováno, nový výtah.
Byt není zatížen žádnými břemeny a nemá žádné dluhy. Velkou předností této nabídky je možnost přikoupit garáž, která je cca 3 minuty chůze od domu. Pěší dostupnost do centra města je v řádu několika minut. Také liberecká přehrada s relaxační zónu je vzdálena několik minut příjemnou procházkou. Bydlení v této lokalitě je, díky umístění na okraji sídliště, velmi klidné a s výhledem do zeleně.
Byt lze zatížit hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením s nadstandardními podmínkami Vám umíme pomoci. Pomůžu Vám i s prodejem Vaší nemovitosti. Pro všechny výše popsané výhody Vám tuto nabídku doporučuji a zvu Vás na osobní prohlídku bytu. Pro více informací a domluvení termínu prohlídky mě prosím kontaktujte, budu se na Vás těšit.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci.