Pronájem bytu 2+1, Rychnov nad Kněžnou, Jiráskova, 58 m2 (ID: 1438337)

Jiráskova, Rychnov nad Kněžnou

12 980 Kč
/za měsíc
provizi hradí nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJiráskova, Rychnov nad Kněžnou
ID63521
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná58 m2
Patro2.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Sklep

Origo partneři v Rychnovu nad Kněžnou

Popis

Tento byt o rozloze 58 m² je nadstandardně a moderně vybavený, právě pro Vás! Prošel úplnou rekonstrukcí, což znamená, že si užijete pohodlí a styl v jednom. Byt se skládá z ložnice a jednoho obývacího pokoje, což poskytuje dostatek prostoru pro rodiny i jednotlivce.
Klíčovým prvkem tohoto bytu je krásná a plně vybavená kuchyně, která bude radostí pro všechny, kteří rádi vaří a tráví čas s rodinou a přáteli. Interiér bytu je vkusný, moderní a světlý, což vytváří příjemnou atmosféru pro každodenní život.
Byt se nachází v blízkosti nemocnice, což je ideální pro ty, kteří pracují ve zdravotnictví nebo potřebují snadný přístup k lékařským službám. Město Rychnov nad Kněžnou nabízí také širokou škálu obchodů, restaurací a dalších služeb, které usnadňují každodenní život.
Cena pronájmu je 12 980 Kč plus energie, majitel požaduje vratnou kauci 35 000 Kč a odměna realitní kanceláře je 12 980 Kč + DPH.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Rychnovu nad Kněžnou.