Prodej bytu 4+kk, Praha - Smíchov, Podbělohorská, 135 m2

Podbělohorská, Praha 5 - Smíchov

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPodbělohorská, Praha 5 - Smíchov
ID525893
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná135 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme exkluzivní příležitost luxusního prosvětleného bytu 4+kk s prostornou lodžií v komorním projektu Vila Clemance, který nabízí pouze 6 výjimečných bytů. Viladům je situován v jedné z nejvyhledávanějších částí Prahy - na pražské Klamovce a spojuje výhody městského života s klidem a krásou bydlení ve vile uprostřed zeleně.


Byt s podlahovou plochou 134,8 m² se nachází ve druhém nadzemním podlaží a jeho interiér tvoří prostorná vstupní chodba, která vás zavede do srdce bytu – obývacího pokoje o rozloze 54,1 m². Tento velkorysý světlý prostor je citlivě propojen s kuchyňským a jídelním koutem, což vytváří ideální prostředí pro rodinná setkání, oslavy i každodenní odpočinek. Všechna okna obývacího prostoru a ložnic nabízejí výjimečné výhledy do okolní zeleně. Velkým benefitem obývacího pokoje je také přímý vstup na soukromou lodžii o velikosti 17,6 m², kde můžete relaxovat nebo umístit venkovní posezení s grilem. Interiér dále nabízí dvě prostorné ložnice (13,4 m² a 12,7 m²) a hlavní ložnici (15,7 m2) s vlastní koupelnou a toaletou, což zaručuje maximální komfort a soukromí. Druhá koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem a toaletou s bidetem. Pro vaše pohodlí je v bytě k dispozici také úklidová místnost a další samostatná toaleta.


Interiér je vybaven nejmodernějšími technologiemi, jako jsou chlazené stropy, podlahové topení, rekuperace, předokenní žaluzie, chytrá domácnost a další. Mezi standardy interiéru patří hliníková okna s izolačními trojskly, kvalitní dřevěné podlahy, minimalistické bezfalcové interiérové dveře VETOS, kvalitní velkoformátové obklady a dlažby CEPPO DI GRÉ, koupelnová sanita VILLEROY NAD BOCH a HANSGROHE. Vila disponuje tepelným čerpadlem (země-voda), které ve spojení s podlahovým topením a stropním chlazením snižuje závislost na kolísání cen energií.


K bytu náleží 2 garážová parkovací stání v zabezpečených podzemních garážích a sklep o velikosti 8,6 m², ideální pro uložení sezónních věcí, sportovního vybavení aj.


Půvabná lokalita pražských Hřebenek je dokonalým místem pro rodiny s dětmi, které bezesporu ocení pěší vzdálenost k mateřským a základním školám, stejně jako k parku Klamovka s dětským hřištěm a restaurací. V blízkosti se nachází obchodní centrum Nový Smíchov, supermarket Lidl, restaurace, kavárny, pošta nebo fakultní nemocnice Motol a Homolka. Pro trávení volného času aktivním odpočinkem v přírodě navštivte park Ladronka, který se nachází rovněž nedaleko bydlení. Lokalita se vyznačuje mimo jiné také rychlým a pohodlným spojením do centra i na okraj Prahy nebo na Letiště Václava Havla. Autobusová zastávka Nad Klamovkou se nachází v pěší vzdálenosti 2 minut a tramvajová zastávka Klamovka, s přímým spojením na metro, pouhých 5 minut.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.