Prodej bytu 4+kk, Praha - Smíchov, Podbělohorská, 135 m2 (ID: 1438943)

Podbělohorská, Praha 5 - Smíchov

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPodbělohorská, Praha 5 - Smíchov
ID528837
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná135 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Představujeme jedinečnou nabídku luxusního bytu 4+kk k prodeji se soukromou zahradou v moderním bytové Vile Clemance. Vila je umístěna v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy 5, která kombinuje komfort městského života s klidem a krásou přírody.


Byt s podlahovou plochou 134,8 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží a je navržen v moderním stylu. Vstupní chodba vás zavede do prostorného obývacího pokoje (53,8 m²) spojeného s praktickým kuchyňským koutem s ostrůvkem a jídelním koutem. Obývací pokoj působí vzdušným dojmem a disponuje několika vstupy na velkorysou terasu a předzahrádku (377,6 m²), která vede po obvodu bytu a nabízí ideální prostor pro relaxaci. V bytě dále naleznete dvě samostatné ložnice a hlavní ložnici s vlastní koupelnou a toaletou. Všechny ložnice rovněž disponují vstupem na zahradu. Druhá koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem a toaletou. V neposlední řadě lze v bytě naleznout úklidovou místnost a samostatnou toaletu.


Interiér je vybaven nejmodernějšími technologiemi, jako jsou chlazené stropy, podlahové topení, rekuperace, předokenní žaluzie, chytrá domácnost a další. Mezi standardy interiéru patří hliníková okna s izolačními trojskly, kvalitní dřevěné podlahy, minimalistické bezfalcové interiérové dveře VETOS, kvalitní velkoformátové obklady a dlažby CEPPO DI GRÉ, koupelnová sanita VILLEROY NAD BOCH a HANSGROHE. Vila disponuje tepelným čerpadlem (země-voda), které ve spojení s podlahovým topením a stropním chlazením snižuje závislost na kolísání cen energií.


K bytu náleží také sklep (16,7 m2) a 3 parkovací stání v zabezpečených garážích v podzemním podlaží, jejichž případným uzavřením je možné vytvořit samostatnou soukromou garáž.


Atraktivní lokalita pražských Hřebenek je perfektním místem pro rodiny s dětmi, které ocení pěší dostupnost mateřských a základních škol, stejně jako krásný park Klamovka s dětským hřištěm a restaurací. V blízkosti naleznete obchodní centrum Nový Smíchov, supermarket, restaurace, kavárny, poštu, či špičkové zdravotnické zařízení jako jsou fakultní nemocnice Motol a Homolka. Pro milovníky přírody a aktivního odpočinku je zde snadno dostupný park Ladronka. Díky výborné dopravní infrastruktuře je zajištěno rychlé a pohodlné spojení do centra i na okraj Prahy. Autobusová zastávka Nad Klamovkou je vzdálena pouhé 2 minuty chůze a tramvajová zastávka Klamovka, s přímým spojením na metro, pouhých 5 minut.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.