Prodej rodinného domu, Černá Voda, 80 m2

Černá Voda

1 700 000 Kč
/za nemovitost
uvedené výměry jsou orientační
Hypotéka od 8 102 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČerná Voda
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti400 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Černé Vodě

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Černá Voda, postavený ve 40. letech, který je určen ke kompletní rekonstrukci a modernizaci. Tento zděný dům o dispozici 2+1 s možností rozšíření až na 4+1 nabízí skvělou příležitost vytvořit si vlastní domov podle vašich představ.

V přízemí domu najdete dvě místnosti, předsíň a kuchyň. Do podkroví vede dřevěné schodiště, kde se nachází půda, kterou lze přestavět na další dva samostatné pokoje. Jeden z těchto pokojů je již částečně vybudován. Dům je částečně podsklepen, ve sklepě se nachází vlastní studna.

Vytápění domu je řešeno třemi kamny – v kuchyni najdete původní, v předsíni a jednom z pokojů jsou již kamna klasičtějšího stylu. Do domu je zavedena obecní voda a elektřina, odpady jsou řešeny žumpou. Plyn a plynová přípojka v domě nejsou.

Celková zastavěná plocha s nádvořím činí 261 m², a k domu náleží zahrada o výměře 205 m². Jelikož bohužel nejsou zachovány žádné plány domu, údaje o výměrách jsou pouze orientační.

Dům, i když je stále obývaný, vyžaduje rozsáhlou modernizaci, a proto nejsou v inzerci zveřejněny fotografie interiéru. Pár pořízených fotografií interiéru lze však na vyžádání zaslat zájemcům emailem.

Dům je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační účely. S jeho jedinečnou atmosférou a historickým šarmem nabízí možnost vytvořit si útulné a klidné místo k životu v obci Černá Voda, která je známá svou krásnou přírodou a blízkostí k řadě turistických a cyklistických tras.
Černá Voda je ideální lokalitou pro ty, kteří hledají únik z městského ruchu, ale zároveň chtějí být součástí aktivní komunity s bohatou historií a tradicemi.
Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici štítek energetické náročnosti (PENB) uvádíme dle zákona třídu G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Černé Vodě.