Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Mokrá-Horákov, 410 m2

Mokrá-Horákov

3 200 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK a právního servisu
Hypotéka od 15 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaMokrá-Horákov
ID22916
Plocha nemovitosti410 m2
DopravaSilnice, MHD, Autobus
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Mokré

Popis

Láká vás bydlení jen pár kilometrů od Brna a přesto uprostřed krásné přírody? Jste zastánci života spjatého s přírodou a chcete právě toto dopřát sobě a své rodině? Možná vás zaujme právě tento stavební pozemek v rekreační oblasti obce Mokrá -Horákov. V okolí jsou domy nejen k rekreaci, ale i domy které slouží k celoročnímu obývání.

Ve výhradním zastoupení majitelek vám nabízíme ke koupi pozemek určený k výstavbě rekreačního objektu k celoročnímu obývání. V minulosti byl schválen projekt na rekreační dům s obytným podkrovím a terasou.

Dům lze podle vyjádření stavebního odboru napojit na veškeré místní sítě.

V obci je všestranná občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, mateřské a základní školy, pošty a obecního úřadu. Nechybí tu tedy nic, co k pohodlnému bydlení potřebujete vy i vaše děti.

Je tu bohatý kulturní a sportovní život. V obci je zábavní areál plný adrenalinových zážitků, sportoviště i koupaliště.

Obec leží na jihovýchodním okraji chráněné krajinné oblasti Moravský kras. Krásná příroda láká k výletům k jeskyni Pekárna, do vápencového lomu Mokrá s výhledem na jezírka nebo k místní rozhledně. Je tu i nespočet turistických a cyklistických tras.

Pokud by jste se rádi dozvěděli o tomto pozemku více, rádi se tu s vámi potkáme na osobní prohlídce a zodpovíme veškěré vaše dotazy.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Mokré.