Prodej rodinného domu, Jivno, 129 m2

Jivno

Rezervováno
7 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 601 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaJivno
IDN107045
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná135 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha129 m2
Plocha nemovitosti600 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jivnu

Popis

Hledáte nové bydlení v klidné a příjemné lokalitě, kde budete mít dostatek prostoru pro pohodlný rodinný život? Tento světlý a prostorný rodinný dům na okraji malebné obce Jivno je ideálním místem pro ty, kteří ocení harmonii mezi moderním bydlením a venkovským klidem. Domov, který vám nabídne útulnost, styl a výjimečný komfort pro každodenní život.
Dispozice domu:
- Přízemí:
- Prostorný obývací pokoj s kuchyní (37,3 m²), vybavený krbem a francouzským oknem s přímým vstupem na zahradu.
- Pokoj (9,61 m²), rovněž s francouzským oknem.
- Koupelna (6,11 m²) a samostatné WC.
- Vstupní hala s vestavěnou skříní (6,4 m²).
- Patro:
- Tři pokoje o velikostech 12,45 m², 19 m² a 18,7 m².
- Prostorná koupelna s toaletou (9,85 m²).
- Chodba a sklad.
Technické informace:
Dům je postaven z cihel wienerberger (45 cm), střecha je zateplená, což zajišťuje výbornou tepelnou izolaci. Vytápění zajišťuje moderní tepelné čerpadlo, instalované před rokem.
Zahrada a venkovní prostory:
K domu patří krásně upravená zahrada s praktickým sklípkem, krytým stáním pro auto a dílnou pro kutily.
Tento udržovaný dům je připraven k okamžitému nastěhování a nabízí perfektní rovnováhu mezi praktickým řešením a pohodlím. Neváhejte a domluvte si prohlídku, může to být váš nový domov! Majitel si vyhrazuje právo prodat nejvyšší nabídce. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107045.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!