Prodej rodinného domu, Drnek, 150 m2

Drnek

8 760 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK
Hypotéka od 41 748 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDrnek
ID105
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy75 m2
Plocha nemovitosti400 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Autobus
VodaVodovod
Parkování

Origo partneři v Drnku

Popis

Nabízíme k prodeji. Nabízíme Vám bytovou jednotku v samostatně stojícím domě na pozemku 800m2 se dvěma oddělenými bytovými jednotkami(dvojdomek). Každá byt.jednotka má samostatný vchod, tři parkovací místa a samostatnou zahradu.
Novostavba z letošního roku (2024). Každá byt.jednotka má k dispozici 5+kk na ploše o celkové výměře 400 m2.
Celková zastavěná plocha bytové jednotky činí 150 m2. Bytová jednotka disponuje v I.NP koupelnou s WC a sprchovým koutem, technickou místností, pokojem/pracovnou, schody do II.NP, kuchynským koutem spojeným s obývacím pokojem, který je propojen dvěma francouskými dveřmi se vstupem na zahradu.
V II.NP se nachází tři ložnice včetně koupelny se sprchovým koutem, vanou a WC.
Poloha pozemku je na kraji obce Drnek, 10 min od dálnice mezi Prahou a K.Vary, 10 min od Kladna a je součástí developerského projektu s dalšími 10 st.pozemky.
Součástí pozemku jsou tři parkovací místa. Nemovitost je napojena na městský vodovodní řád včetně kanalizace. Vytápění elektrokotlem napojeným na tepelné čerpadlo, podlahové topení.
Anténní, elektrické a datové zásuvky jsou ve všech pokojích.
Příprava na venkovní žaluzie a klimatizaci do třech základních pokojů.
Nemovitost je připravena k dokončení obkladů, sanity, osvětlení, podlah, malby... dle Vaší představy. Nemovitost Vám stavební firma může dokončit dle Vašeho přání na klíč. V tomto případě bude cena navýšena o náklady spojené s dokončením. Základní rozpočet na dokončení pro nastěhování činí 348tis.Kč.
V ceně není kuchyňská linka.
Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Drnku.