Prodej bytu 2+kk, Králův Dvůr, Popelky Biliánové, 55 m2 (ID: 1441852)

Popelky Biliánové, Králův Dvůr

4 490 000 Kč

za nemovitost
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPopelky Biliánové, Králův Dvůr
ID714318412
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná55 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Královu Dvoru

Popis

Nabízíme prodej bytu 2kk, 55m², umístěného ve 2. patře ze 3, v cihlovém domě z r. 2015, v ul. Popelky Biliánové v Králově Dvoře.

Dispozice:
Obývací pokoj s kk 17m²
Ložnice 19m²
Koupelna s vanou 4m²
WC 1m²
Komora 2m²
Chodba s vest. skříněmi 12m²

Byt je vytápěn vlastním el. kotlem. Na podlahách jsou plovoucí podlahy, v koupelně a WC dlažba. Na všech oknech žaluzie. V ložnici sítě proti hmyzu. Dostatek úložných prostor zajišťují vestavěné skříně v chodbě a komora. V bytě je zavedený pevný internet. Orientace OP na JZ, ložnice na SV. Nízké měsíční náklady. FO + služby 2.600,- Kč/měs.

Ve vedlejší ulici se nachází poliklinika, pár minut chůze Městský úřad či večerka. Větší nákupy si můžete obstarat v City Marketu, vzdáleném autem 4 min. Mateřská a základní škola jsou 2 min. autem. V okolí se dále nachází sportovní hala s tenisovými kurty, fotbalovým hřištěm, venkovní posilovnou a lezeckou stěnou, sokolovna, fotbalový klub. Veškerá infrastruktura je v přilehlém Berouně.

Autobusová zastávka na Prahu se nachází pár minut chůze od domu, odkud cesta na Butovice trvá 30min. Nájezd na dálnici je pár minut od domu. Autem se dostanete na Zličín za 20 min.

S financováním vám pomůže naše finanční specialistka. Těším se s Vámi na viděnou v Králově Dvoře v ul. Popelky Biliánové 534. Vaše makléřka Zdenka Chloubová

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Královu Dvoru.