Prodej bytu 3+kk, Brno, třída Generála Píky, 82 m2 (ID: 1442706)

třída Generála Píky, Brno

10 150 000 Kč
/za nemovitost
Uvedená cena je vč. DPH 12%
Hypotéka od 48 372 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydleníV aktuálních cenách odhadujeme 3000 - 3500 Kč/měsíc
Adresatřída Generála Píky, Brno
IDB2G
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná90 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha82 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

Představujeme Vám bytovou jednotku 3+kk s neopakovatelným výhledem na centra města Brna, umístěnou ve 4. nadzemním podlaží novostavby ekologicky pojatého projektu Nad Arboretem. Tato exkluzivní nemovitost je ideálně situovaná Jižní straně projektu v těsném sousedství Arboreta MENDELU jehož vzrostlá zeleň nabízí jedinečný a příjemný prvek.

Jak jsme již uvedli výše, náš projekt, kromě toho že je v těsném sousedství Arboreta Mendelovy univerzity, což vytváří dokonalou symbiózu mezi městským životem a přírodou. Nabízí plně výhody velkoměsta. Lokalita na pomezí Králova Pole, Černých polí a Lesné poskytuje vynikající dostupnost veškeré občanské vybavenosti v docházkové vzdálenosti, zároveň však zůstává blízko přírody.

Pro cykloturistické nadšence je tu blízká trasa X149, která vede přímo do centra a do zelených lesnatých částí brněnského předměstí. Náš byt je navržen s důrazem na vysoký standard a nabízí Vám komfortní bydlení s možností vychutnávat si krásné výhledy z lodžie nebo balkonu.

K dispozici je také možnost zakoupit garážové stání či sklepní kóji, přičemž garáže jsou převážně kryté a nacházejí se v podzemních podlažích objektu. Zaručujeme Vám, že naše nemovitosti splňují všechny Vaše nároky na moderní, elegantní a komfortní bydlení.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes. Rádi Vám sdělíme všechny podrobnosti a odpovíme na všechny Vaše dotazy.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně.