Prodej bytu 2+kk, Praha - Holešovice, V Háji, 62 m2 (ID: 1443023)

V Háji, Praha 7 - Holešovice

10 995 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu.
Hypotéka od 52 399 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV Háji, Praha 7 - Holešovice
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná62 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha62 m2
Terasa

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Dobrý den,

dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout k prodeji loftový byt 2+kk o ploše 61,5 m2 s terasou, předzahrádkou (18m2), parkovacím stáním a sklepem v novostavbě So-Ho rezidence. Nabízí jedinečnou kosmopolitní atmosféru v srdci Holešovic na industriálním základu bývalé továrny Tesla.

Loft je unikátním typem bytu s nadstandardní výškou stropu (zde je dokonce 4,5 m). Vnitřní dispozice je členěna po patrech a zachová netradiční a vzdušný prostor. Tento byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyní (37 m2), ložnici v patře (18 m2) a koupelny s WC (6 m2).

Byt má velká panoramatická okna od podlahy až skoro ke stropům a přes celou stěnu. Je také vybaven systémem LOXONE, který zajišťuje tepelný komfort a energie pod kontrolou (funkce topení, stínění a chlazení bytu).

Do loftu se vstupuje přímo přes vlastní předzahrádku, což vytváří pocit bydlení ve vlastním městském domě (townhouse). V ceně bytu je zahrnuté 1 parkovací stání a sklep.

Bydlení v loftu je životní styl obalený atmosférou tvůrčího ducha a svobody. Zde každý předmět, ať už umělecké dílo nebo stylový nábytek, se stává součástí velkého obrazu, na kterém se odkrývá jedinečná identita jeho obyvatel.

So-Ho rezidence je vytvořena s velkým smyslem pro vkus a má vysokou úroveň zpracování z hlediska kvality a designu. V přízemí projektu je umístěna promenáda s obchody, fitness centrem, kavárnou a relaxační zónou.

Pražská čtvrť Holešovice je již dnes považována za jednu z nejlepších městských čtvrtí na světě dle mezinárodního časopisu Time Out a stále aktivně se rozvíjí. V současné době probíhá intenzivní rekonstrukce Libeňského mostu a jeho okolí, plánuje se výstavba nové promenády, modernizace Pražské tržnice a další infrastrukturní projekty. Je naplánována výstavba unikátní budovy pražské filharmonie, která může být srovnávána s celosvětově známou Sydney Opera House.

Řeka je fascinující základ zdejšího života. Výhledy z oken, ranní běh nebo výlet na lodi. Celé území je bezpečně chráněno sofistikovaným systémem protipovodňových opatření.

Máte možnost si ihned užít vše, co na životě ve městě máte nejraději. Nákupy, rozmanitá gastronomie, návštěvy státních či soukromých galerií a muzeí.

Široký spektrum nabídky místních bister, kaváren, streetfoodů či restaurací. Ať již máte chuť na cokoliv, navštivte například Holešovickou tržnici, kde najdete vše od SaSaZu až po nabídku farmářské zeleniny, masa a sýrů. Nebo například Vnitroblock, plný zajímavých bister nabízející posezení a kulturní zážitky.

V blízkosti je také kulturní prostor La Fabrika a centrum současného umění DOX, jen pár minut pěšky od So-Ho rezidence.

Na dosah je široké spektrum sportovních aktivit, parky Letná a Stromovka, cyklostezky podél Vltavy. Samozřejmostí je veškerá občanská a dopravní vybavenost.

Rezidence má výbornou dopravní dostupnost jak MHD, tak vlastním autem. Nedaleko jsou tramvajové zastávky Maniny a Dělnická, odkud se dostanete do centra města 6 nebo 14 tramvají za cca 12 minut, kousek od Libeňského mostu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 7.