Prodej bytu 2+kk, Praha - Bubeneč, Korunovační, 51 m2

Korunovační, Praha 7

12 000 000 Kč
/za nemovitost
Cena zahrnuje veškerý realitní, právní a finanční servis.
Hypotéka od 57 188 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKorunovační, Praha 7
ID912983
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná54 m2
Patro2. z 5
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha51 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Výtah

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji byt 2+kk ve 2. NP v osobním vlastnictví s balkonem o celkové výměře 54m², se služebností dožití 81leté majitelky, který se nachází na křižovatce ulic Korunovační a Čechova. Jedná se o nabídku rekonstruovaného bytu, který tvoří pokoj 24 m2 a pokoj 9,6 m2, kuchyň 12 m2, koupelna a WC 3,6 m2, komora 1 m2, balkonem 3 m2 s výhledem Letenský tunel a druhým oknem na Letenskou pláň.
Nová okna jsou vybavena žaluziemi, kanalizační a vodovodní rozvody, elektrické rozvody v bytě jsou dle současných standardů, ohřev teplé vody a vytápění je zajištěnou novým plynovým kotlem VAILLANT zaústěného do nově vyvložkovaného komínu. Vybavení bytu je kuchyňská linka, plynový sporák, sprchový kout, umyvadlo, mísa WC, vodovodní baterie, plynový kotel kombinovaný, topná tělesa, zásuvka STA a listovní schránka. V domě je 18 bytových jednotek, dům je z roku 1919. Oblast je zcela mimo záplavovou oblast.
V okolí je kompletní občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obchody, restaurace), možnost sportovních i kulturních aktivit a vycházek do přírody.
Tramvajová zastávka je v přímé blízkosti domu. Byt je nabízen jako investice s jediným nájemcem (81 let) na dožití s výší nájmu 20.000 Kč/měsíčně (běžné nájemné v tomto místě) plus služby.
Ideální příležitost pro zhodnocení- Praha 7 chystá z Korunovační ulice reprezentativní městskou třídu (viz.foto).
Za poslední rok v tomto místě vzrostly ceny nemovitostí o 11,5%!! Neváhejte, s Vámi nyní ve stejném místě hledá dalších skoro 6tisíc zájemců. V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 7.