Prodej vily, Havířov, Petřvaldská, 358 m2 (ID: 1444808)

Petřvaldská, Havířov

Cena na vyžádání

info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPetřvaldská, Havířov
ID00243
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná358 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha358 m2
Plocha nemovitosti666 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Havířově

Popis

Nabízíme vám ke koupi rodinný dům ve vlastnictví firmy, který v současné době slouží jako sídlo firmy (1. NP) a zároveň pro své majitele zajišťuje krásné a pohodlné bydlení (2. a 3. NP). Majitelé preferují prodej domu formou prodeje 100 % podílu ve firmě, která je bez jakýchkoli úvěrů a dluhů a nebude v tomto případě obsahovat žádný jiný majetek, než tento dům a pozemek. V případě zájmu kupujícího je zde možnost pokračovat ve stávajícím podnikání (koupě, prodej, import, export) s výhodnými smluvními podmínkami od dodavatelů jak v ČR, tak i v zahraničí, či podnikání s odlišným zaměřením. Druhou volbou je koupě pouze samotné nemovitosti.
Dům má vynikající dopravní dostupnost z ulice Petřvaldská, od níž je hlukově odizolován vysokými tujemi. Stojí uprostřed udržované zahrady se vzrostlými keři a stromy, asi 50 m za domem začíná velký les. Celková rozloha pozemku je 666 m2, z toho 143 m2 zabírá zastavěná plocha včetně přístupu k domu. Dům je celý podsklepený a je velmi pečlivě udržovaný. Jeho celková užitná plocha je 358 m2.

Dispozice objektu:
1. PP – garáž pro 2 automobily, kotelna - vytápění domu tepelným čerpadlem, 3 sklepy, WC a dále prádelna s velkým nerezovým dřezem, ze které je východ na zahradu. Garáž má na podlaze stěrku a zbytek 1.PP dlažbu, všechny prostory jsou tedy čisté a jednoduše udržovatelné.
1. NP – provozovna firmy – kancelář se showroomem o velikosti 40 m2, na kterou navazuje terasa směrem do zahrady, kancelář 16 m2 s navazující terasou směrem do ulice, kuchyně 18 m2 s posezením pro klienty, koupelna a WC.
2. NP – byt majitelů firmy o rozloze 100 m2 – obývací pokoj, moderní dobře vybavená kuchyň s jídelním prostorem, ložnice, dětský pokoj nebo pracovna, koupelna s WC.
3. NP – velký podkrovní pokoj se šatnou – celkem 46 m2, s připravenými rozvody pro zřízení WC a koupelny místo šatny, půda.
Dům má kromě dvou teras v 1.NP také dva menší balkony ve 2. NP.

Možnost využití: komfortní bydlení pro vícečlennou rodinu, kancelářské prostory, sídlo firmy, lékařský dům, apod. Vzhledem k dispozičnímu řešení domu se zde přímo nabízí spojení podnikání s bydlením. Dům stojí v klidné lokalitě rodinných domů s blízkou přírodou, veškerá občanská vybavenost je v jeho blízkém dosahu – pošta, škola, školka, supermarket (Albert), restaurace, zastávka autobusu MHD, dále městská policie, knihovna, zubní a praktický lékař, to vše ve vzdálenosti do 5 minut pěšky, lékařský dům s odbornými ambulancemi a lékárna do 15 min pěšky. Je odsud i dobrá dostupnost na havířovské vlakové nádraží, do centra Havířova a do městské nemocnice. Centrum Ostravy je vzdáleno pouhých 13 km

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Havířově.