Prodej apartmánu, Spital am Pyhrn, Rakousko, 1000 m2

Spital am Pyhrn, Rakousko

21 309 500 Kč
/za nemovitost

Parametry nemovitosti

AdresaSpital am Pyhrn, Rakousko
ID0127
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1000 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji celý komerční objekt ve městě Spital am Pyrhn za velmi zajímavou cenu na strategickém místě v dojezdové vzdálenosti od lanovek (7 min./ 5 km). Další oblíbené lyžařské centrum Hinterstoder je 25 minut cesty. U objektu se nachází celoročně provozované koupaliště s vnitřním bazénem.Objekt leží na hlavní silnici, autobusová zastávka před domem, vlakové nádraží 400 m.
K dispozici je:
Restaurace pro 240 míst k sezení, rozdělených na sál s 90 místy, bar 80, bowling 40, salonek 33. Moderní kuchyň s občerstvením. 6 zcela nově zařízených bytů o rozloze 3 x 50 m², 1 x 75 m², 1x velký byt 160 m² a 1x 75 m² plus střešní terasa o rozloze 75 m² se zimní zahradou.
Dále 3 pokoje po 25 m² se sociálním zařízením. Byty je možné využívat i individuálně.
K objektu patří i další technické prostory pro garáže, dílnu, obchod sklady, atd. Celková plocha pozemku je 2961 m².

Další byty by mohly vzniknout v přízemí namísto bowlingu a sálu. Plány pro tento účel jsou již k dispozici. K objektu patří obrovské parkoviště pro cca 40 aut a autobusy a udržovaná zahrada pro hosty.

Objekt je možné do budoucna i rozprodat po jednotlivých částech. Jelikož se jedná o komerční subjekt a prodávající je registrovaný plátce DPH, uváděná cena je bez DPH (v Rakousku 20%). Na druhou stranu kupující se může zaregistrovat coby plátce DPH a daň zpětně nárokovat.
Veškeré další informace vám rádi poskytneme osobně.

Poznámka RK: V Rakousku hradí kupující provizi realitní kanceláři dle zákona 3,6%, plus daň z nabytí nemovitosti 3,5% a poplatek za zápis do KN 1,1%. Právní a notářské služby se hradí zvlášť. Celkové další výdaje tvoří dohromady cca 12% z kupní ceny.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje apartmánů.