Prodej vily, Mazarrón, Španělsko, 200 m2

Mazarrón, Španělsko

7 546 375 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaMazarrón, Španělsko
IDF13111
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti800 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní a plně zařízenou vilu s 5 ložnicemi a 4 koupelnami, která se nachází na soukromém rohovém pozemku o rozloze 732 m² v klidné lokalitě Camposol. Vila je ideální pro ty, kteří hledají prostorné bydlení s veškerým komfortem. Součástí nemovitosti je velký apartmán pro hosty, prostorná dílna a parkování mimo silnici, s možností přidání dalšího příjezdu.

Venkovní prostory zahrnují velký bazén o rozměrech 10x5 m, moderní letní kuchyni, bar a BBQ, stejně jako altán a několik posezení v krásně upravené zahradě s automatickým zavlažovacím systémem. Terasa i střešní terasa poskytují úchvatné výhledy na bazén a okolní hory, což dodává vynikající atmosféru pro relaxaci.

Vila je vybavena klimatizací, stropními ventilátory, elektrickými radiátory a krbem, což zajišťuje pohodlí po celý rok. Zvýšené zdi a alarmový systém zajišťují maximální soukromí a bezpečnost. Nemovitost také disponuje soláriem a podzemním prostorem pro skladování.

V blízkosti se nachází dva komerční centra s různými obchody, supermarkety, restauracemi a službami, jako jsou veterinář, lékařské centrum, lékárna, banka a pošta.
Pokud jste milovníci golfu, určitě oceníte prestižní 18jamkové golfové hřiště, které se nachází přímo u vily. Navíc klubovna nabízí nejen možnost relaxace po hře, ale také pořádá pravidelné společenské akce a živou hudbu, což vytváří skvělou příležitost k setkávání s přáteli a sousedy.

Tato nádherná vila je vzdálená pouhých 15 minut od krásných pláží Středozemního moře a přístavu v Puerto de Mazarrón a 30 minut od letiště Murcia (Corvera), přičemž letiště Alicante je vzdálené jen hodinu jízdy. Vila je perfektní pro milovníky slunce, moře a pohodlného bydlení s přístupem ke všem službám a atrakcím, které region nabízí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.