Prodej bytu 6+kk, Brno, náměstí Svobody, 195 m2

náměstí Svobody, Brno

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresanáměstí Svobody, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná207 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha195 m2
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji slunný šestipokojový byt v OV. Bytová jednotka se nachází v samém památkově chráněném historickém centru města na Náměstí Svobody v domě U čtyř mamlasů.
Dům byl postavený na počátku 20. století podle návrhu Germana Wanderleye. Svůj název dostal dům podle čtyř monumentálních mužských soch, které na svých ramenech drží zdobné pilíře.Jméno domu je zkomoleninou čtyř atlasů nesoucích na zádech tíhu sloupových hlavic. Sochy jsou dílem sochaře Johanna Eduarda Tomoly. Ostatní bohatou výzdobu provedl Alfred Dressler. Vnitřní uspořádání paláce navrhl A. Prastorfer.
Celková podlahová plocha bytu je 194,80 m2. V současné době je bytová jednotka rozdělena na pět samostatných apartmánů s vlastními koupelnami a slouží ke komerčním účelům jakožto krátkodobý pronájem apartmánů. Původně se jednalo o dvě samostatné bytové jednotky. Celková rekonstrukce této jednotky včetně rozvodů vody, topení, klimatizace ve všech místnostech, elektřiny proběhla v roce 2019 za dohledu památkářů a je zde možnost po menších úpravách zde znovu zřídit bytovou jednotku určenou ke klasickému rodinnému bydlení.
Byt je situován ve 4. poschodí a je orientován jak na východní stranu do klidného vnitrobloku, tak i na západní stranu do náměstí. Veškerá občanská vybavenost v bezprostředním okolí. Díky svému exkluzivnímu umístění je byt vhodný jak bydlení, tak i k investici. K této bytové jednotce náleží i dvě sklepní koje v suterénu domu.
Náklady na bydlení činí 6.166,- Kč/měs + záloha na elektřinu a plyn.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 6+kk v Brně.