Prodej rodinného domu, Praha - Kunratice, U Rakovky, 190 m2

U Rakovky, Praha 4 - Kunratice

16 980 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 80 922 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU Rakovky, Praha 4 - Kunratice
ID103
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná190 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy125 m2
Plocha nemovitosti743 m2

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej krásného rodinného domu 5 + kk na pozemku o celkové výměře 743 m², zastavěná plocha 125 m², užitná plocha 190 m², v klidné avšak dopravně velmi dostupné lokalitě Prahy 4 - Kunratice a zároveň s veškerou občanskou vybavenosti. Dům byl zkolaudován v roce 1996 a od té doby proběhly mnoha úpravy, poslední se týkaly nivelace podlah, střechy a nové elektroinstalace. Dominantou domu je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, krbem a jídelnou o celkové výměře 43 m². Z obývacího pokoje je přístup na krytou terasu a krásnou a klidnou zahradu, kde se můžeme v teplých letních měsících příjemně zchladit v bazénu. V přízemí ještě najdeme pracovnu či pokoj pro hosty, technickou místnost se sprchovým koutem a samostatnou wc. Po schodech nahoru najdeme velký dětský pokoj o výměře 43 m², který se dá jednoduše přepažit na 2 samostatné pokoje. Je zde také prostorná ložnice a koupelna s rohovou vanou a velká komora či šatna.
V okolí najdeme veškerou občanskou vybavenost. Dům se nachází 300 metrů od autobusové zastávky Betáň, 500 metrů je to k OC Kunratice nebo 15 minut chůze k Obchodnímu a kulturnímu centru Sapa. Pro milovníky přírody je kousek od domu Kunratická les, zámecký park, zámek Kunratice nebo spousta dětských hřišť. Velmi klidná a bezpečná lokalita.
Financování hypotečním úvěrem zajistíme u banky s nejvýhodnějšími podmínkami. Pro více informací a prohlídky toho to nádherného domu nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4.