Prodej rodinného domu, Rokycany - Plzeňské Předměstí, Lužická, 235 m2

Lužická, Rokycany, Plzeňské Předměstí

7 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 601 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLužická, Rokycany, Plzeňské Předměstí
ID31443
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná235 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy124 m2
Podlahová plocha235 m2
Plocha nemovitosti665 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa

Origo partneři v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Zprostředkujeme Vám Pokud toužíte po bydlení, kde se klid snoubí s dostupností všech potřebných služeb, představujeme vám výjimečnou nabídku rodinného domu v Rokycanech, na prestižní adrese v ulici Lužická. Tento kouzelný dům je umístěn na rovinatém pozemku o rozloze 665 m², který je ze všech stran obklopen živým plotem, zajišťujícím naprosté soukromí.

Dům, postavený z kvalitního zdiva (cihla + tvárnice), je nově zateplený, připravený na výběr fasády již novým majitelem. Střecha je též nově ošetřená a natřená antracitovou barvou. Jde o samostatně stojící patrový rodinný dům se sedlovou střechou a praktickým dispozičním řešením 5+1 s garáží, dílnou, vinným sklepem.

Při vstupu do domu vás přivítá útulná veranda, která vás zavede do centrální haly. Dominantou tohoto prostoru jsou dřevěné schody vedoucí do patra a krbová kamna, která dodávají interiéru teplo a příjemnou atmosféru. Kuchyně, vybavená prostornou linkou a moderními spotřebiči, je ideálním místem pro kulinářské výtvory a rodinná setkání. V patře se nacházejí dva prostorné pokoje a velkorysý půdní prostor, který nabízí neomezené možnosti využití – ať už jako další pokoj, ateliér, nebo domácí kancelář.

Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, ale také disponuje vlastní studnou o hloubce 7 metrů, která poskytuje dostatek vody. Ohřev vody je zajišťován elektrickým bojlerem, vytápění řeší ústřední plynový kotel, k dispozici je také původní kotel na tuhá paliva a již zmíněná krbová kamna v hale.

Zahrada, která obklopuje dům, je pečlivě udržovaná a chráněná živým plotem, poskytujícím naprosté soukromí. Na zahradě najdete příjemnou terasu, ideální pro letní posezení a grilování, která přímo navazuje na dům.

Interiér domu působí velmi příjemně, ačkoliv by si zasloužil drobnou revitalizaci, jako je vymalování a výměna podlah v některých místnostech. Časem by také bylo vhodné vyměnit stávající okna za plastová, aby bylo bydlení ještě komfortnější.

Tento dům je bez právních vad a není zatížen hypotékou, což znamená, že je připraven k okamžitému financování.

Pokud hledáte místo, kde byste mohli v klidu a pohodlí trávit své dny, neváhejte a přijďte se podívat.
Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří touží po harmonickém bydlení v žádané lokalitě.

tel.774130399 Ev. číslo: 31443.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rokycanech.