Prodej rodinného domu, Rokycany, Na Kukačce, 130 m2

Na Kukačce, Rokycany - Borek

6 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Kukačce, Rokycany - Borek
ID22
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha130 m2
Plocha nemovitosti1052 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Pokud se podaří najít lokalitu, která nabízí bydlení venkovského charakteru s vymoženostmi městského bydlení, je to výhra! Jednu takovou nabídku pro vás máme.
Rodinný dům v klidné ulici v Rokycanech, městské části Borek, prošel kvalitní rekonstrukcí. Ta začala vybudováním plynové přípojky a ústředním topením, pokračovala vybetonováním podlah, výměnou oken, opravou krovu, novou střechou, novou kuchyní a koupelnou, rozvody vody a elektřiny, izolací, podhledy atd. Zděný cihlový dům nabízí pohodlné bydlení v přízemí, dva dobře přístupné sklepy a prostornou půdu, kam vede nové schodiště. Půda je připravena na zobytnění (voda, topení, kanalizace, elektřina), které ale dosud nebylo zrealizováno. Obytná plocha domu by se pak zvětšila o cca 50 m2 a místo by bylo i pro další koupelnu a toaletu. Srdcem domu je prostorná kuchyně s rozkládacím stolem a kachlovými krbovými kamny, které během chvilky vyhřejí celé přízemí a jsou využitelné i pro pečení/vaření. Sálavé teplo a pohled na hořící oheň celý prostor zútulní, nezanedbatelná je i finanční úspora, kdy plynový kotel může být využíván pouze pro temperování domu při větších mrazech.
Typický venkovský dům má na východní straně směrem do ulice předzahrádku, za domem dlážděný dvůr a zděné, původně zemědělské stavení s půdou, které dnes slouží jako garáž, udírna a sklad nářadí a zahradního nábytku. Je zde dost místa i na uskladnění zeleniny a ovoce ze zahrady a sadu, který je přístupný po nové cestě i ze západní strany, takže se nabízí i případné využití této plochy pro další výstavbu. Celková plocha zahrady je cca 752 m2, přibližně 300 m2 je zastavěno budovami a vydlážděno.
Dům je napojený na všechny dostupné IS elektřina, plyn, kanalizace, voda. Výhodou je vlastní kopaná studna využívaná pro zalévání zahrady. Pozemek je kompletně oplocený.
V Borku je klidné bydlení uprostřed krásné přírody. Na autobusovou zastávku a do mateřské školy je to pěšky 7 minut. Do centra Rokycan 2 km, do plzeňského Tesca na Rokycanské 15 minut, k zastávce metra na Zličín se dostanete za 40 minut.
Dům může být okamžitě připravený pro nastěhování, neváznou na něm žádné závazky. Těším se na prohlídku s vámi! PENB G (zatím nevyhotoven)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rokycanech.