Pronájem bytu 1+kk, Beroun, V Zahradách, 32 m2

V Zahradách, Beroun - Beroun-Město

15 000 Kč
/za měsíc
plus provize a energie
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV Zahradách, Beroun - Beroun-Město
ID77
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná40 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha32 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Berouně

Popis

K pronájmu nabízíme moderní, vkusný a ZCELA VYBAVENÝ byt 1+kk/40 m2 v 3 NP z 4.NP bytového domu v centru Berouna s výhledem na Berounku.

Cihlový bytový dům je z roku 2010, kvalitně zateplený, s výtahem a společnou kolárnou v domě. Bytová jednotka je kompletně vybavena dle zařízení na fotkách - stačí se jen nastěhovat. Byt je vybaven velkými plastovými okny a balkónem s východní orientací a přímým výhledem na řeku a kemp. Jako podlahové krytiny byly použity plovoucí podlahy a dlažba.

Byt má velmi praktickou a promyšlenou dispozici 1+kk

- vstupní chodba s věšáky, lednicí
- komora s úložným prostorem a regály
- koupelna s vanou, pračkou a WC
- světlý obývací pokoj s KK - vybavený sklokeramickou deskou, el. troubou, mikrovlnnou troubou, se spacím patrem a úložným prostorem pod postelí

Výše pronájmu: 15.000,- Kč
Výše poplatků : 5.000,-Kč včetně el. a internetu - pro max. 2 osoby
Vratná kauce: 25.000,- Kč
Provize RK: 16.000 Kč s DPH

Výhodou pronájmu je příjemná, zelená lokalita s vlastním zeleným vnitroblokem, s vynikající dostupností veškeré obč. vybavenosti (do 5 minut jste na zastávce busu směr Praha, na Husově náměstí, na poště, v obchodech nebo u Berounky).

Jedná se o ideální byt pro 1 až 2 osoby, prosíme jen pracující zájemce bez exekucí a bez zvířátek. Zvu Vás na prohlídku, VOLNÉ IHNED.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Berouně.