Pronájem bytu 1+kk, Beroun, Na Veselou, 50 m2

Na Veselou, Beroun - Beroun-Závodí

20 000 Kč
/za měsíc
Včetně služeb a energii !!!
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Veselou, Beroun - Beroun-Závodí
IDN1433
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná53 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha50 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Berouně

Popis

Golf Estates nabízí exlusivně k pronájmu byt o dispozici 1+kk, 50 m2, ulice Na Veselou, Beroun. .

Byt se nachází ve 3NP s výtahem v novém rezidenčním domě. Nabízí se ve stavu novém a vybaven nábytkem.

Byt je připraven a vybaven pro krátkodobé ubytování 2 osoby. Majitel upřednostňuje zájemce bez domácích mazlíčku a děkuje zájemcům za pochopení.

Součástí pronájmu je komora a jedno parkovací stání před domem.

Dispozičně řešen na chodbu, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Dále velký obývací pokoj s jídelním stolem a vybaveným kuchyňským koutem (lednice, mrazák, myčka, el.varná deska a trouba), jídelna, skříň a dvě postele, dále sedací pohovka.

Byt je velmi světlý a orientace oken na jižní stranu s výhledem na město Beroun. Vytápění centrální. Parkování přímo před domem na vlastním pozemku uvedeném v katastru nemovitostí.

Služby a energie (elektřina a topení, voda a služby domu) včetně internetu jsou zahrnuty paušálně v ceně pronájmu.

Byt je připraven a vybaven pro krátkodobé ubytování 2-3 osoby. Majitel upřednostňuje zájemce bez domácích mazlíčku a děkuje zájemcům za pochopení.

Bezpečné parkování v blízkosti domu (100 m). Restaurace s terasou v Golf Club Beroun (150 m).

Beroun Golf Club se nachází v bezprostřední blízkosti rezidenčního domu, proto je dokonalou volbou pro milovníky golfu.

Město Beroun disponuje kompletní občanskou vybaveností. Skvělá dostupnost do hlavního města Prahy po dálnici 12 minut na metro Zličín. Lokalitu obklopuje malebná krajina CHKO Českého Krasu a Křivoklátska. Z Golf resortu Beroun si můžete udělat výlet na okolní hrady a zámky, či navštívit vápencové jeskyně v Koněprusích. V okolí se nachází lesy, cyklostezky a hrady Karlštejn, Křivoklát, Žebrák a Točník.

V případě zájmu o další doplňující informace rádi poskytneme vážnému zájemci prostřednictvím emailu. Těšíme se i na případnou schůzku s vámi v termínu vašeho ubytování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Berouně.