Prodej rodinného domu, Chvatěruby, 290 m2 (ID: 1451413)

Chvatěruby

9 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChvatěruby
IDPRRD02202405
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná290 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti735 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Chvatěrubech

Popis

Prodávám prostorný rodinný dům v malebné obci Chvatěruby u Kralup nad Vltavou, který nabízí vše, co moderní rodina potřebuje. Tento dům s dispozicí 5+kk a zastavěnou plochou 103 m² je ideálním místem pro klidný rodinný život s možností vícegeneračního bydlení.

🟢 Dům 5+kk 🏡
🟢 4 neprůchozí ložnice 🛏️
🟢 103 m² zastavěná plocha
🟢 290 m² podlahová plocha
🟢 632 m² velká zahrada 🌳
🟢 slunné místo = možnost fotovoltaiky 🌞⚡️
🟢 klidné místo
🟢 možnost až tří bytových jednotek 🔑

V přízemí domu najdete světlý a prostorný obývací pokoj, který je propojen s moderní kuchyní a jídelním koutem. Zde můžete pohodlně vstoupit na terasu a do krásné zahrady, kde můžete relaxovat, pořádat rodinné grilování nebo se jen těšit z klidu a soukromí.

Přízemí dále disponuje neprůchozím pokojem, který může sloužit jako ložnice pro hosty nebo domácí kancelář, a koupelnou vybavenou vanou, proskleným sprchovým koutem a toaletou.

V prvním poschodí se nachází tři neprůchozí ložnice, ideální pro rodinné bydlení, a druhá koupelna s vanou a toaletou. Tento prostor je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a soukromí pro každého člena rodiny.

Ze schodiště je také přístup na velkou půdu, která nabízí fantastickou možnost vybudování další bytové jednotky.

Dům je nejen velký, ale také technicky přizpůsoben pro vícegenerační bydlení. V současném stavu může nabídnout dvě bytové jednotky: přízemní 2+kk a první poschodí 3+1. S možnou půdní vestavbou by se dům rozrostl na tři bytové jednotky, což z něj činí skvělou investici do budoucna.

K domu náleží také prostorná garáž a velká zahrada, která poskytuje dostatek prostoru pro dětské hry, zahradničení nebo relaxaci.

Tento dům je dokonalým spojením komfortu, praktičnosti a potenciálu pro budoucí rozšíření.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento úžasný rodinný dům, který vám a vaší rodině může nabídnout nový domov plný pohody a možností.

Pro více informací a prohlídku nás mne neváhejte kontaktovat ☎️ 7️⃣3️⃣0️⃣ 1️⃣4️⃣7️⃣ 0️⃣7️⃣7️⃣
Těším se vás!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chvatěrubech.