Prodej rodinného domu, Hovorčovice, Polní, 345 m2 (ID: 1452798)

Polní, Hovorčovice, okres Praha-východ

17 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 85 735 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPolní, Hovorčovice, okres Praha-východ
ID0199
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná345 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy178 m2
Plocha nemovitosti820 m2

Origo partneři v Hovorčovicích

Popis

Hledáte nový domov pro svou rodinu opravdu za hranicí Prahy, ovšem se vším komfortem a občanskou vybaveností metropole?

Na prodej máme tento nadstandardně veliký rodinný dům v Hovorčovicích, které se nachází pouze 5 km od Letňan a současně jsou cca 12 km severovýchodně od centra Prahy. K tomu je tento dům v naprosto klidné slepé ulici, kde si mohou nerušeně hrát Vaše děti a vy si užívat vytouženého soukromí.

Zděný dvoupodlažní dům o aktuální dispozici 5+KK s dvougaráží (kolaudace 2006), je již na první pohled prostorný, avšak teprve po prohlídce jeho interiéru zjistíte, jak nebývale velkorysý je z pohledu užitné plochy a jaký komfort Vám bude poskytovat. Aktuální dispozice 5+KK a užitná plocha více jak 310 m² a to ještě není vše. Můžete poměrně jednoduše tento dům příčkami rozdělit na 6+KK nebo dokonce 7+KK, pokud Vám bude počet pokojů nyní málo :D

Ve dvou podlažích domu oceníte především prostor, velmi dobře řešenou dispozici pokojů a samozřejmostí je plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči, která v kombinaci s krbem uprostřed obývacího pokoje tvoří středobod tohoto krásného domu a Vašeho domova. Pokud si budete chtít svůj domov vymazlit k dokonalosti, kuchyňská linka bude jistě první možností jak realizovat vše dle svých představ. Z pohodlí obývacího pokoje budete mít výhled na svou zahradu a zapuštěný bazén (d8xš4xv1,3 m), ve kterém si nerušeně mohou hrát Vaše ratolesti.

K dispozici máte také dvougaráž, která se postará o Vaše automobily a kde můžete také uložit velké množství sezónních věcí.

Dům je na oploceném pozemku o ideálních 815m², z části lemuje pozemek živý plot, který současně vytváří clonu pro Vaše soukromí vůči sousedům. Zahrada je vybavena automatickou závlahou a čerpá se voda z vlastní vrtané studny na pozemku.

Využijte zpracovaného videa, které Vám tuto nemovitost přiblíží. Nicméně nic nenahradí osobní dojem, který získáte na prohlídce.

Již první dojem z této nemovitosti je perfektní. Je zde vše, co k životu potřebujete a majitel se o dům staral velmi dobře, tedy i jeho stav je tomu odpovídající.

Budete zde mít i dálkově ovládaná vjezdová vrata, o teplo se Vám postará úsporný plynový kotel v kombinaci s oběhovým čerpadlem nebo horkovzdušný krb s výbornou výhřevností a o bezpečnost bude pečovat víceúrovňový bezpečnostní systém. Dům napojen na veškeré IS a samozřejmě i internet.

Těžko se na tomto domě hledají chyby, prostě si ho ihned zamilujete. Udržovaná stavba, velkorysý prostor, perfektní zahrada, bazén s technologií, nízké náklady, soukromí a bezpečnost. A k tomu před domem dostatek místa pro zaparkování dalších aut a slepá ulice, kde se nemusíte o nic bát.

Všechny služby v dosahu pár minut, MHD či autem pár minut do Prahy, na metro to budete mít cca 10min, školy i školky v dochozí vzdálenosti a příjemní sousedé.

Tohle všechno může být právě teď Vaše. Nabízíme k prodeji a upřednostňujeme rychlé jednání, v rámci kterého jsme připraveni i k jednání o konečné ceně.

Budu se těšit na viděnou

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hovorčovicích.