Prodej rodinného domu, Bratrušov, 132 m2

Bratrušov

2 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 344 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBratrušov
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná132 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti833 m2

Origo partneři v Bratrušově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Bratrušov u města Šumperk. Podsklepený, samostatně stojící dům o dispozici 4+1 byl postaven okolo let 1930–1940, následně rekonstruován v 70. letech minulého století, kdy byly přistavěny další místnosti. V posledních dvaceti letech byla instalována plastová okna, ústřední topení do obytných místností a provedeny další, převážně drobné úpravy. Až do minulého roku byl celoročně obýván. Je napojen na elektřinu, vodovod, odpad sveden do obecní kanalizace. Topení na tuhá paliva. Celková plocha pozemku je 833 m², zastavěná plocha cca 132 m². Dispozice: Po vstupu do domu se nachází menší předsíň, ze které se vstupuje do malé chodby. Z této chodby máme několik možností: vlevo vstup do tří samostatných místností, vpravo pak do koupelny a menšího skladu. Z koupelny lze sejít do sklepa. Dále se v chodbě nacházejí dveře vedoucí na půdu, kde lze vybudovat další místnosti, případně celou bytovou jednotku. Poslední dveře vedou do kuchyně a jídelny. Součástí prodeje, kromě pěkné zahrady, jsou další dvě stavby. Jedna dřevěná, sloužící jako dřevník, druhá zděná, kde se v přízemí nachází sklad/garáž. V patře nad touto budovou je samostatná pěkná místnost, kterou lze využít jako pracovnu nebo ateliér. Bratrušov je malá obec nacházející se v okrese Šumperk, v Olomouckém kraji, Česká republika. Leží v podhůří Jeseníků, což jí poskytuje malebnou krajinu, ideální pro turistiku a pobyt v přírodě. Je známý svým klidným venkovským prostředím a krásnými okolními lesy. Oblast je oblíbená mezi turisty, kteří míří do nedalekých Jeseníků na výlety a zimní sporty.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bratrušově.