Prodej vícegeneračního domu, Ostřetín, 214 m2

Ostřetín

5 670 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 27 022 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOstřetín
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná401 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha214 m2
Plocha nemovitosti2913 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Ostřetíně

Popis

Nabízíme k prodeji dvoubytový rodinný dům s obchodním prostorem v obci Ostřetín.
Rodinný dům je tvořen dvěma byty v každém podlaží, je podsklepen a má přístupný půdní prostor.
Dům byl postaven v roce 1955 a rekonstrukce proběhla v roce 2007. Byly provedeny nové rozvody vody, elektřiny a plynu, vyměněny podlahy a vybudovány koupelny.

Jednotlivé podlaží domu mají tyto dispozice a výměry:
1.PP sklep 63 m²
1.NP byt 2+kk, 117 m²
2.NP byt 4+1 a společné prostory, 117 m²
půda 112 m²

Vytápění je řešeno centrálním plynovým kotlem s rozvody do jednotlivých místností a zakončeny radiátory. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Objekt je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Do domu je zavedena elektřina 220V a 400V.

K domu náleží komerční přístavba využívaná v minulosti jako obchod a objekt za domem v s využitím jako administrativní prostory se sociálním zázemím. Oba objekty mají vlastní vytápění, měřiče energií a napojení na vodovod, kanalizaci a elektřinu.
Dále je v zahradě postavena samostatně stojící zděná garáž s dílnou.

Pozemek je tvořen domem a velkou zahradou s celkovou výměrou 2.913 m². Pozemek je rovinatý, přístup k objektu bezproblémový po asfaltové cestě.

Parkování je možné na pozemku u domu, v garáži nebo před domem na vyhrazených parkovacích místech.

Dům je vhodný pro bydlení s možností podnikání.
Dva byty v domě může využít velká rodina s dvěma nebo třemi generacemi pro společné soužitím s odděleným bydlením.
Byt 4+1 v patře např. pro mladou rodinu a byt 2+kk pro starší rodiče v penzi.
Využití je samozřejmě možné i jinak dle potřeb.

Komerční prostor lze využít např. jako prodejnu potravin, smíšeného zboží nebo i jiného sortimentu. Výloha obchodu je situovaná přímo k hlavní silnici na Hradec Králové a Pardubice s parkováním přímo u vchodu. Jedná se o mimořádně výhodnou polohu pro podnikatelské aktivity. Prostor lze přizpůsobit dle potřeb třeba na kanceláře, ateliér, rychlé občerstvení apod.

Z hlediska občanské vybavenosti je v obci ZŠ, menší obchody, restaurace, motorest. V místě je zastávka autobusu.

Nemovitost je právně bez jakéhokoliv omezení a zástav, lze ji financovat hypotékou. Pro zájemce máme dohodnuté speciální nabídky úvěru. Naše hypoteční centrum je připraveno financování pro klienta zpracovat.

Pro detailní seznámení s nemovitostí si prohlédněte videoprohlídku a dále velmi podrobnou virtuální prohlídku zahrnující všechny podlaží domu, komerčního a admistrativního objektu, garáže a zahrady.

Pro více informací a osobní prohlídku kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Ostřetíně.