Prodej bytu 1+kk, Brno - Černá Pole, třída Generála Píky, 35 m2

třída Generála Píky, Brno, Černá Pole

4 390 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 20 921 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresatřída Generála Píky, Brno, Černá Pole
ID915389
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná35 m2
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Brně

Popis

Aktuálně nabízíme k prodeji příjemný a slunný prostor v atraktivní lokalitě Černých Polí.
Jednotka je kolaudována jako ateliér a nachází v 8. patře moderní polyfunkční budovy s výtahem.
Nemovitost je částečně vybavená - kuchyňská linka se spotřebiči (elektrická trouba s indukční varnou deskou, digestoř, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba), koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a umyvadlovou skříňkou, toaletou a pračkou. V pokoji je vinylová podlaha, v koupelně dlažba s podlahovým vytápěním. V okně je umístěna elektrická zatemňovací roleta.
Vytápění a ohřev vody je centrální.
Tento severozápadně orientovaný ateliér nabízí nejen jedinečný výhled, ale také skvělou dopravní dostupnost do centra i do přírody během několika minut. Lokalita na pomezí Černých polí a Lesné vám zároveň poskytuje snadný přístup ke všem potřebným občanským vybavenostem, které jsou nedaleko.
Přímo před domem je velké parkoviště nabízející mnoho parkovacích míst. Pro milovníky sportu a relaxace je přímo v komplexu k dispozici nadstandardně vybavené fitness a wellness centrum Zone4you. A pro milovníky cyklistiky jsou v blízkosti trasy, které vás rychle a snadno dostanou do centra města, stejně jako do zalesněných částí severního brněnského předměstí.
Díky výbornému stavu objektu, modernímu vybavení, dostatku parkovacích míst a lokalitě, je tato nemovitost ideální nejen jako startovací bydlení pro jednotlivce nebo mladé páry, ale i pro investory hledající stabilní výnos z pronájmu (ateliér je momentálně pronajat a je možno jej převzít i se spolehlivými nájemníky).
Další velkou výhodou tohoto bydlení je možnost komfortního parkování ve spodních garážích, kde je v případě zájmu možné odprodat i parkovací místo.
V případě, že řešíte financování, rádi Vám v této věci doporučíme našeho specialistu, který s Vámi projde Vaše možnosti a vybere pro Vás tu nejlepší variantu financování. Na koupi ateliéru je možné čerpat hypotéku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.